VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост
Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост
Ами ако ще принасяш при някой от другите два побързай, защото ще си актуализират и те плановете! Заради отпадането на тъпия роуминг, скапаха всичко.
Off: Ако си на Мтел и ще преподписваш, имаш тази възможност за 18лв неограничени разговори към всички мрежи и 12 гъби + 2 фейс и 2 вайбър; ако си на Теленор можеш да преподпишеш на 17,99лв 2000 минути навсякъде и 5 кила нет. Толкова!
Off: Ако си на Мтел и ще преподписваш, имаш тази възможност за 18лв неограничени разговори към всички мрежи и 12 гъби + 2 фейс и 2 вайбър; ако си на Теленор можеш да преподпишеш на 17,99лв 2000 минути навсякъде и 5 кила нет. Толкова!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост
Браво на Виваком!! Най-после някой да се престраши да пусне истински неограничен мобилен нет, винаги на максимална скорост за 45-50 лв.!! Сега стана ясно и защо е бил теста с 2 Терабайта нет на максимална скорост!
Условията по ниските такси са дървени, но това са стандартни такси. Без промоция, може да се подпише за една година. Тепърва ще има промоции на 50 % отстъпка за целия срок на договора, скрити планове под масата за преподписване и прехвърляне и т.н. Никой да не си сравнява сегашния план на промоция с тези стандартни условия! Съществува си и плана за Левски, ще има и планове под масата и т.н. Революцията е в плана от 50 лв. (yes)
На този план от 50 лв. би трявало да може да преподпише всеки абонат с по-ниска такса. Виваком позволява преподписване в последните 3 месеца, но само за промоционални планове. А този се води стандартен, така че би трябвало всеки абонат, без значение колко му остава от договора, да може да мине на плана от 50 лв! Сериозно се изкушавам (yes)
Условията по ниските такси са дървени, но това са стандартни такси. Без промоция, може да се подпише за една година. Тепърва ще има промоции на 50 % отстъпка за целия срок на договора, скрити планове под масата за преподписване и прехвърляне и т.н. Никой да не си сравнява сегашния план на промоция с тези стандартни условия! Съществува си и плана за Левски, ще има и планове под масата и т.н. Революцията е в плана от 50 лв. (yes)
На този план от 50 лв. би трявало да може да преподпише всеки абонат с по-ниска такса. Виваком позволява преподписване в последните 3 месеца, но само за промоционални планове. А този се води стандартен, така че би трябвало всеки абонат, без значение колко му остава от договора, да може да мине на плана от 50 лв! Сериозно се изкушавам (yes)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост
В общите условия на Виваком кратко точно и ясно е написано. Можеш да предподпишеш само ако си в последните 3 месеца от срока на договора. Предполагам,че поради отпадането на роуминга всички оператори ще ограничат плановете и ще вдигнат цените.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост
Утре ще разбера дали мога да мина на този план. Днес поисках в един офис да ми проверят номера в системата дали дава минаване към новия план. Казаха ми че днес не могат защото офертата влизала в сила от утре.
Иначе от 123 прочетоха някъде че офертата е само за абонати с оставащи по-малко от 3 месеца договор.
Ако има във форума някой "вътрешен" човек нека сподели дали може или не може да се мине от 25
лв. Smart L на този план за 50 лв. преди изтичане на договора.
Иначе аз утре ще проверя дали може в офис на вивата и ще пиша какво е станало.
Иначе от 123 прочетоха някъде че офертата е само за абонати с оставащи по-малко от 3 месеца договор.
Ако има във форума някой "вътрешен" човек нека сподели дали може или не може да се мине от 25
лв. Smart L на този план за 50 лв. преди изтичане на договора.
Иначе аз утре ще проверя дали може в офис на вивата и ще пиша какво е станало.
Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост
Съвсем скоро преподписах на SMART XL за 35 лв. и сега не съжалявам .
MB са намалени от 20000 на 8000 . При стария план нямаше ограничение за интернет в роуминг .
Неограничени национални и в роуминг минути и при двата плана .
В новия план има 1000 минути към всички мрежи в ЕС .
Докато в стария план минутите бяха 240, но освен разговори към EС, включваха и такива до Турция, Русия,САЩ, Канада и Израел .
MB са намалени от 20000 на 8000 . При стария план нямаше ограничение за интернет в роуминг .
Неограничени национални и в роуминг минути и при двата плана .
В новия план има 1000 минути към всички мрежи в ЕС .
Докато в стария план минутите бяха 240, но освен разговори към EС, включваха и такива до Турция, Русия,САЩ, Канада и Израел .
Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост
Моят човек от Мтел току-що ми каза, че на Кукуш 1 били бесни след тези оферти на Виваком и обмисляли контра оферти още тези дни :D
Re: Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост
Каквото щЪт да правят, стига Мтел да задържат плана с 12ГБ+2гб+2гб и неограничени мин., че май месец ще имам право да преподпиша последният си номер. :D
edit: и на какво точно се ядосват от Кукуш? :D
edit: и на какво точно се ядосват от Кукуш? :D
Re: Re: Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост
Някой има ли идея какво се готви от Теленор и Мтел?
Re: Re: Re: Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост
Тръпнем в очакване... но се надявам Мтел да запазят плана за 18лв. за всеки случай, поне до края на май месец. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост
То не пише и, че последния месец мога да си подновя договора със същите параметри, но служител на Виваком ми каза, че може. Всъщност преди години точно така си подновявах договора с план който вече не съществуваше.
Сегашният план за 25 лв., колкото плащам аз в момента (и в следващата година и половина) е с нищожни 3ГБ. WTF?! В договора ми ясно си пише, че разговорите и 16-те ГБ си ми важат в роуминг. От юни месец доколкото се разбра не трябва да плащам нищо допълнително, пък ще видим...
Сегашният план за 25 лв., колкото плащам аз в момента (и в следващата година и половина) е с нищожни 3ГБ. WTF?! В договора ми ясно си пише, че разговорите и 16-те ГБ си ми важат в роуминг. От юни месец доколкото се разбра не трябва да плащам нищо допълнително, пък ще видим...