VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост
Re: Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост
Аз нямам проблеми. След година и половина със сигурност ще има други планове. Ако не, ще продължа сегашния си.
Re: Re: Re: Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост
Ще ти ограничат...друг път. Затова си има torrent encryption на enforced. Ако и това не помага -VPN.
Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост
Днес ходих до офис и преподписах на Smart U. Сегашният ми договор е от януари 2017. Затова можах да преподпиша само за две години и не можах да взема телефон. Няма такси за преподписване. Месечната такса е стандартна, а не промоционална. Така че ако се наложи прекратяване ще е само три такси по 50 лв.
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост
какво ти показва на data.vivacom.bg
Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост
Ехааа за 2 години, една карта - 1200 лв. за нет и разговори , без телефон !:|
Дали може офертата да бъде с две карти за един номер ?!:(
Дали може офертата да бъде с две карти за един номер ?!:(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост
Показва ми - включени 0 мб на макс. скорост и после - изразходвани 0 мб, 0%.
Аз преди три месеца взех телефон. Затова нямало как пак да взема.
Ред. Интересно че ми излизат и добавките за интернет - дневен, седмичен и месечен. Явно софтуерът не е ОК.
Аз преди три месеца взех телефон. Затова нямало как пак да взема.
Ред. Интересно че ми излизат и добавките за интернет - дневен, седмичен и месечен. Явно софтуерът не е ОК.
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост
На максимална скорост си работи, ще е интерсно дали ще остане така или след време ще измислят някъкво разумно потребление. За добавките ако някой е по чевръст с пръстите може да си закачи някоя :D
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Re: Re: Re: Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост
[Quote]тегленето/качването за теглене на безплатно съдържание без разрешение или срещу съответното заплащане си е углавно престъпление[/Quote]
:D:D Осъзнаваш ли, каква глупост си написал? :D:D
:D:D Осъзнаваш ли, каква глупост си написал? :D:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост
[Quote]ще е интерсно дали ще остане така или след време ще измислят някъкво разумно потребление[/Quote]
Аз ги попитах на лично съобщение във Фейсбук:
Здравейте! Искам да ви попитам, относно новия план Smart U - 49.99 лв. с ДДС. Има ли някакво "разумно месечно потребление", след което скоростта хипотетично може да бъде намалявана, напр. при натоварване на мрежата и т.н.? Смятам да закупя този план и да го използвам вместо домашен интернет по кабел, т.е. месечното потребление може да удря и 1 терабайт трафик. Бих ли изпитал затруднения, облечени ли са те в конкретни цифри и лимити? Ако да, то моля да ми бъдат посочени, а не е зле да бъдат и упоменати на страницата ви. Пиша тук, защото отговорите се пазят и ще ми е необходимо "доказателство", при хипопетични проблеми. Предварително благодаря за разясненията!
Отговориха:
Здравейте, благодарим за проявения интерес към новата тарифна линия Smart. Информация за плановете е достъпна на страницата на компанията https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/abonamenten-plan/smart#tab-detajli Тарифният план Smart U 2017, предлага неограничен мобилен интернет в България.
Заповядайте в офис на компанията, където консултантите на VIVACOM, ще Ви окажат съдействие с информация по всички въпроси и ще имате възможност за активация на желаната услуга.
... Не се стреснаха от твърденията за терабайт трафик :D
Аз ги попитах на лично съобщение във Фейсбук:
Здравейте! Искам да ви попитам, относно новия план Smart U - 49.99 лв. с ДДС. Има ли някакво "разумно месечно потребление", след което скоростта хипотетично може да бъде намалявана, напр. при натоварване на мрежата и т.н.? Смятам да закупя този план и да го използвам вместо домашен интернет по кабел, т.е. месечното потребление може да удря и 1 терабайт трафик. Бих ли изпитал затруднения, облечени ли са те в конкретни цифри и лимити? Ако да, то моля да ми бъдат посочени, а не е зле да бъдат и упоменати на страницата ви. Пиша тук, защото отговорите се пазят и ще ми е необходимо "доказателство", при хипопетични проблеми. Предварително благодаря за разясненията!
Отговориха:
Здравейте, благодарим за проявения интерес към новата тарифна линия Smart. Информация за плановете е достъпна на страницата на компанията https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/abonamenten-plan/smart#tab-detajli Тарифният план Smart U 2017, предлага неограничен мобилен интернет в България.
Заповядайте в офис на компанията, където консултантите на VIVACOM, ще Ви окажат съдействие с информация по всички въпроси и ще имате възможност за активация на желаната услуга.
... Не се стреснаха от твърденията за терабайт трафик :D