VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост
VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост
Ето за какво са били тестовите 2ТБ. Неограничени минути и интернет за 50 лв.
[Quote]VIVACOM пуска нови тарифни планове Smart, с които позволява включените в тях минути да се използват при разговори в Европейския съюз. Така телекомът изпреварва с два месеца отпадането на роуминг таксите. По-интересната новина от днес е въвеждането на първия тарифен план с включени неограничени като брой и като скорост мегабайти.
Част от обновените тарифни планове Smart на VIVACOM ще включват и мегабайти за ползване в роуминг, а също и минути за разговори към номера от Европа.
Новата тарифа Smart U пък има месечна такса 49.99 лв. и срещу нея осигурява неограничени минути към всички мрежи в България и неограничени мегабайти на максимална скорост.
Офертите ще са валидни от 20 април, а детайли очакваме всеки момент на сайта на телекома. [/Quote]
Nixan bal
[Quote]VIVACOM пуска нови тарифни планове Smart, с които позволява включените в тях минути да се използват при разговори в Европейския съюз. Така телекомът изпреварва с два месеца отпадането на роуминг таксите. По-интересната новина от днес е въвеждането на първия тарифен план с включени неограничени като брой и като скорост мегабайти.
Част от обновените тарифни планове Smart на VIVACOM ще включват и мегабайти за ползване в роуминг, а също и минути за разговори към номера от Европа.
Новата тарифа Smart U пък има месечна такса 49.99 лв. и срещу нея осигурява неограничени минути към всички мрежи в България и неограничени мегабайти на максимална скорост.
Офертите ще са валидни от 20 април, а детайли очакваме всеки момент на сайта на телекома. [/Quote]
Nixan bal
Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост
Пак избиха рибата и оставиха Ментел и Теленор да им дишат прахта :)
Интересно дали ще мога от сегашния промоционален план (18 лева месечно), да премина на този, без да чакам да ми останат по-малко от три месеца до изтичане на договора?
Интересно дали ще мога от сегашния промоционален план (18 лева месечно), да премина на този, без да чакам да ми останат по-малко от три месеца до изтичане на договора?
Re: Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост
Това очаквах, да видим сега и дейта плановете какви ще бъдат, и една карта с неограничен нет на максимална скорост за 40-50лв ми идва добре. Използваемо 4Г и 3Г в слабонаселени райони, а не като на Булсатком тука има-тука нема.
Да видим сега, след като Виваком пускат такива планове, с какво ще отговорят другите!
Да видим сега, след като Виваком пускат такива планове, с какво ще отговорят другите!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост
Новите планове са налични вече в страницата на Виваком.План Smart U е с цена 44.99лв.Направи ми впечатление и друго,което е важно. "Минималната продължителност на договора е 1 година."(woo)
Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост
Планът определено заслужава внимание, ако го предложат наистина. Тарифата е малко висока, но ако не ползваш кабелен интернет обаче е ок.
Ще очаквам с интерес другите оператори какво ще предложат. А тарифите ще паднат до няколко месеца, както е тръгнало :)
Ще очаквам с интерес другите оператори какво ще предложат. А тарифите ще паднат до няколко месеца, както е тръгнало :)
-
- Регистриран: 01 мар 2017, 09:10
Re: Re: Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост
Ето ги и новите планове .
https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/abonamenten-plan/smart#tab-detajli
https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/abonamenten-plan/smart#tab-detajli
Re: Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост
За подобни тарифни планове не очаквайте да паднат под 30-40лв. Другите два телекома, ще отговорят със сходни предложения!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Ако Теленор отговорят, ти каза, че искаш да имаш много интернет. Ако се случи, защо не подновиш предварително?
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Re: Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост
Няма вече Smart Call Или Smart Net. Има само Smart, където има неограничени разговори в мрежата на Виваком и минути към другите оператори, като при по-скъпите и към тях са неограничени. Стъпка напред.
Re: Re: Re: Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост
Трябват ми 100-на гиги всичко и махам кабела. Сега съм си поръчал бисквитка от моя човек, и в момента в който ми изтече договора за глас, си го прекратявам. Ще сключа договор само за нет. До няколко месеца съм сигурен, че след раздвижването на пазара, ще има и предложения по 100-на 200 гиги за 30-40лв. Ако пък не пуснат и за 50лв неограничен нет на максимална скорост е алтернатива.
Остава само да вземат честотите от покойниците Макс, и тогава гледайте скорости.:)
ПП. Търсете бисквитки, защото очаквам да се вдигнат цените им след пускането на новите планове!!!
Остава само да вземат честотите от покойниците Макс, и тогава гледайте скорости.:)
ПП. Търсете бисквитки, защото очаквам да се вдигнат цените им след пускането на новите планове!!!
Samsung GALAXY S22 Ultra