VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост

Потребителски аватар
Вито
Регистриран: 09 яну 2008, 01:07

VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост

Мнение от Вито » 19 апр 2017, 13:22

Ето за какво са били тестовите 2ТБ. Неограничени минути и интернет за 50 лв.
[Quote]VIVACOM пуска нови тарифни планове Smart, с които позволява включените в тях минути да се използват при разговори в Европейския съюз. Така телекомът изпреварва с два месеца отпадането на роуминг таксите. По-интересната новина от днес е въвеждането на първия тарифен план с включени неограничени като брой и като скорост мегабайти.

Част от обновените тарифни планове Smart на VIVACOM ще включват и мегабайти за ползване в роуминг, а също и минути за разговори към номера от Европа. 

Новата тарифа Smart U пък има месечна такса 49.99 лв. и срещу нея осигурява неограничени минути към всички мрежи в България и неограничени мегабайти на максимална скорост. 

Офертите ще са валидни от 20 април, а детайли очакваме всеки момент на сайта на телекома. [/Quote]
Nixan bal

Воден-дух
Регистриран: 01 дек 2010, 14:58

Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост

Мнение от Воден-дух » 19 апр 2017, 13:31

Пак избиха рибата и оставиха Ментел и Теленор да им дишат прахта :)
Интересно дали ще мога от сегашния промоционален план (18 лева месечно), да премина на този, без да чакам да ми останат по-малко от три месеца до изтичане на договора?

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост

Мнение от Ванката » 19 апр 2017, 13:41

Това очаквах, да видим сега и дейта плановете какви ще бъдат, и една карта с неограничен нет на максимална скорост за 40-50лв ми идва добре. Използваемо 4Г и 3Г в слабонаселени райони, а не като на Булсатком тука има-тука нема.

Да видим сега, след като Виваком пускат такива планове, с какво ще отговорят другите!
Samsung GALAXY S22 Ultra

force
Регистриран: 22 юли 2005, 19:11

Re: Re: Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост

Мнение от force » 19 апр 2017, 13:48

Новите планове са налични вече в страницата на Виваком.План Smart U е с цена 44.99лв.Направи ми впечатление и друго,което е важно. "Минималната продължителност на договора е 1 година."(woo)

Georgi_V
Регистриран: 10 апр 2017, 12:30

Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост

Мнение от Georgi_V » 19 апр 2017, 13:51

Планът определено заслужава внимание, ако го предложат наистина. Тарифата е малко висока, но ако не ползваш кабелен интернет обаче е ок.
Ще очаквам с интерес другите оператори какво ще предложат. А тарифите ще паднат до няколко месеца, както е тръгнало :)

Karabibitkov
Регистриран: 01 мар 2017, 09:10

Re: Re: Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост

Мнение от Karabibitkov » 19 апр 2017, 13:53

Ето ги и новите планове .

https://www.vivacom.bg/bg/residential/ceni-i-uslugi/mobilni-uslugi/abonamenten-plan/smart#tab-detajli

Ванката

Re: Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост

Мнение от Ванката » 19 апр 2017, 13:54

За подобни тарифни планове не очаквайте да паднат под 30-40лв. Другите два телекома, ще отговорят със сходни предложения!
Samsung GALAXY S22 Ultra

Dubspace
Регистриран: 28 мар 2014, 19:21

Мнение от Dubspace » 19 апр 2017, 14:03

Ако Теленор отговорят, ти каза, че искаш да имаш много интернет. Ако се случи, защо не подновиш предварително?
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black

Blue Sky
Регистриран: 18 мар 2015, 21:47

Re: Re: Re: Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост

Мнение от Blue Sky » 19 апр 2017, 14:05

Няма вече Smart Call Или Smart Net. Има само Smart, където има неограничени разговори в мрежата на Виваком и минути към другите оператори, като при по-скъпите и към тях са неограничени. Стъпка напред.

Ванката

Re: Re: Re: Re: VIVACOM пуска тарифен план Smart U с неограничени мегабайти на максимална скорост

Мнение от Ванката » 19 апр 2017, 14:10

Трябват ми 100-на гиги всичко и махам кабела. Сега съм си поръчал бисквитка от моя човек, и в момента в който ми изтече договора за глас, си го прекратявам. Ще сключа договор само за нет. До няколко месеца съм сигурен, че след раздвижването на пазара, ще има и предложения по 100-на 200 гиги за 30-40лв. Ако пък не пуснат и за 50лв неограничен нет на максимална скорост е алтернатива.

Остава само да вземат честотите от покойниците Макс, и тогава гледайте скорости.:)

ПП. Търсете бисквитки, защото очаквам да се вдигнат цените им след пускането на новите планове!!!
Samsung GALAXY S22 Ultra

Отговори