Vivacom ще пуска цифрова телевизия?

Nistel
Регистриран: 26 юли 2004, 01:14

Re: Vivacom ще пуска цифрова телевизия?

Мнение от Nistel » 06 юли 2010, 10:51

Ето им едни 10 000 абоната ударно само от служители ;)

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Мнение от buttman » 06 юли 2010, 11:55

Любезна покана към служителите.Ами ако са на друг оператор?
02.07.2010

"VIVACOM пуска цифрова телевизия. Първият етап е само за служители на телекома.

Уважаеми колеги,

Днес е старта на един от най-важните и очаквани от години проекти на VIVACOM. Компанията ни разработи и съвсем скоро ще пусне официално на пазара цифрова сателитна телевизия, която да направи пакетът от интегрирани услуги за дома още по-примамлив за крайните потребители. Пакетът от телевизионни програми е подбран така, че да задоволи всеки вкус – над 55 програми на български ,от които 5 детски канала, над 5 спортни, повече от 10 филмови, 9 музикални, 9 научно-популярни и много други. Вярваме че това е най-пълният пакет от телевизионни програми в които, е събрано всичко най-интересно и предпочитано за гледане. Преди официалния старт услугата се предлага ексклузивно само на колегите от компанията.

Цените
Предложението за всички нас е пакет VIVACOM TV Staff, който включва над 70 програми само за 10.80 лв на месец. За 6 лв. допълнително ще получим и HBO и HBO Comedy, а за 9 лв. HBO, HBO Comedy и Cinemax. Услугата се предлага само с инженерна инсталация, така че трябва да предвидим и еднократната инсталационна такса от 20 лв."

dani86
Регистриран: 21 ное 2007, 22:09

Мнение от dani86 » 06 юли 2010, 14:24

Нямат шанс да стигнат quarto по качество и брой канали скоро....
Слабо предложение...Единствено hbо пакета е интересен

thetycoon
Регистриран: 14 авг 2009, 19:59

Мнение от thetycoon » 06 юли 2010, 14:47

[quote]Нямат шанс да стигнат quarto по качество и брой канали скоро....
Слабо предложение...Единствено hbо пакета е интересен [/quote]

QUARTO е доста скъпа услуга и се предлага в 19 града. Вива може да комбинират телевизията с АДСЛ за общо 20 -25 лева и тогава напливът ще е голям. Един пакет телевизия + нет + неограничен домашен телефон за 30 лева би избил рибата според мен. Успехът на цифровата при Вива ще зависи главно от цените ;) Основен конкурент очаквам да им бъде не МТел, а Булсатком, които почват да предлагат пакет ТВ + 22 мегабита нет за 30 лева.

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 06 юли 2010, 15:08

[Quote]Нямат шанс да стигнат quarto по качество и брой канали скоро....[/Quote]
А дали въобще го искат?Едва ли Мтелската изгъзица с 100-те си клиента е в конкурентното поле на Виваком.
Тук се цели голям брой клиенти и завземанаето на пазар от конкурентите им,както се получи с ADSL-a.
Както thetycoon правилно отбеляза,при една добра пакетна услуга от Виваком,е твърде вероятно конкуренцията да се почувства застрашена.
Сякаш предусещайки старта на Виваком телевизията,тия дни от от бившите Кейбълтел/Евроком,сега Blizoo предложиха доста добро предложение в пакетна услуга:нет+цифрова ТВ за 23 лв,което би било добро предложение,ако не беше скромната скорост на интернета.
Ако поразсъждаваме малко,при стафска оферта от около 10 лв,твърде вероятно е офертата за крайните клиенти да е около 14-15 лв,което може би е някаква алтернатива,особено при пакетна услуга.

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 06 юли 2010, 18:04

Предложението не ми харесва в този вид.
Ако предложат само пакети, ще е безмисленно. Много хора вече не ползват adsl, а от скоро и доста си взеха с двугодишни договори стац. от мобилтел и глобул.
За спътника ще ти трябва определено югоизточно изложение. Приемници, настройки, подръжка (123 и сега трудно се справя с helpdesk-а на adsl, плевенчани вече ще изпушат...). Липсват канали.
TCM като отделен канал ли го броят? Да не е 1-6ч. по CN? Научните денонощни ли ще са... още доста работи не се знаят.

Spiderman_ot_selo

Мнение от Spiderman_ot_selo » 11 авг 2010, 21:52

Тия дни тръгват и офертите и за частни клиенти,като ще има 3 ТВ пакета,като най-скъпия ще е на цена около 17 лв.
Ще има промоция за двегодишен договор,като първите 6 месеца ще са безплатни,оборудването ще е безплатно и няма да има дори инсталационна такса.
Не твърдя за 100 % достоверност на данните,но това ще са горе долу параметрите.
От началото на септември се очаква да тръгнат и пакетните услуги с останалите предложения на оператора.
Офертите ми се струват доста добри,като явно сериозно ще се удари конкуренцията в лицето на Булсатком и местните кабелни оператори.Чака ни ценова война струва ми се,а какво ще стане ще видим!

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Мнение от buttman » 11 авг 2010, 23:14

Аз имам информация,че се бавят нещата и чак към края на годината ще предлагат оферти на частни клиенти. А това за 6 месеца гратис ми изглежда абсурдно. Ще видим.Те и сега цените са нереално ниски,особено при Булсат.

Spiderman_ot_selo

Мнение от Spiderman_ot_selo » 11 авг 2010, 23:24

Казах,че не твърдя за 100 % достоверност на фактите,информацията не е потвърдена,но мисля че има голяма доза истина в това,което написах.

Emuhead
Регистриран: 23 ное 2009, 17:12

Мнение от Emuhead » 12 авг 2010, 18:37

Реално за да се навие даден клиент на Булсат или Тотал да смени доставчика ще трябва да получи поне 30% по-ниска цена. А 6 месеца гратис не са нещо невиждано. Нет 1 имат такава промоция за по-скъпия си интернет (whistle)

Отговори