Vivacom спира да предлага плановете "Злато"?

m75
Регистриран: 01 яну 2006, 02:39

Re: Vivacom спира да предлага плановете

Мнение от m75 » 05 мар 2010, 14:47

Ти май не следиш темата...
В отговор на предложението Unicall+Euro80 вместо Злато, аз отговорих:
[Quote]Да бе, да, изобщо не е същото, пък и 5 лв допълнително.[/Quote]
Кое не е вярно, че Euro80 не дава същите възможности като Златотто или че не се плаща допълнително за него?

Spiderman_ot_selo:
[Quote]Права си,друго си е да можеш да се обадиш до Кабо Верде или Източен Тимор...[/Quote]

АЗ:
[Quote]... мобилни в Русия, където хич няма българи и роднини на българи[/Quote]

Ако сравниш това което се предлагаше със златните тарифи и Зона 1 на БТК, голямата липса е мобилна Русия. Интересна дестинация, никакво сравнение с Източен Тимор
:D.

r3tr0
Регистриран: 03 дек 2009, 00:14

Мнение от r3tr0 » 05 мар 2010, 16:32

Не се обиждай, но това е типично стадно мислене (аз съм добре, другите не ме интересуват) Ти може да си преподпишеш, обаче когато цената стане 20 ст на минута например и таксуването е 60/1 а твойта е 32 и 30/1 може да се зачудиш вече, дали си струва.

prasuncho
Регистриран: 03 мар 2008, 14:20

Мнение от prasuncho » 05 мар 2010, 17:01

[Quote]Не се обиждай, но това е типично стадно мислене (аз съм добре, другите не ме интересуват)[/Quote]

Моля, моля, без да ме приобщаваш към заспалото стадо. :D Отдавна съм го напуснал. (woo)

И, да - прав си - от какъв зор ще ми пука за теб? Да не си ми прекопавал саксиите? Или то е много удобно ти да си стоиш вкъщи на топличко, да пискаш из форумите, а аз да ходя да се боря за правата ти? Айде не, мерси... Да си мислил, да не си спал!

[Quote]Ти може да си преподпишеш, обаче когато цената стане 20 ст на минута например и таксуването е 60/1 а твойта е 32 и 30/1 може да се зачудиш вече, дали си струва.[/Quote]

Страхотен пример си дал! :D Определено ще си струва, ако си вмъквам разговорите в 30 секунди. :P

Spiderman_ot_selo
Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58

Мнение от Spiderman_ot_selo » 05 мар 2010, 17:28

Най-интересното е,че за Златото ронят сълзи хора,които няма да станат никога клиенти на виваком или поне така обявяват.
А тука дискусията насочена към международните разговори е повече от смешна-оказа се че най-големия недостатък на програмите на Виваком е липсата на мобилните от Русия в първа международна група...баси лафовете.
Ако някой [B]бъдещ[/B] клиент на Виваком има за какво да съжалява,то това е премахването на такта 30/1.Всичко друго на фона на масовите потребности е повече от смешно...А ако няма желание да става клиент на този оператор е свободен да остане в двете по-големи стада,където и международните разговори са безплатни,и таксуването е 30/1,и неизраходваните минути се прехвърлят за следващия месец,и няма автоматично преподписване.
Далеч съм от мисълта,че премахването на плановете Злато е добро с оглед на ограничаване на асортимента от абонаменти,но някои хора трябва да разберат,че този мобилен оператор трябва и да излезе на [B][u]печалба[/u][/B] някога.Досега субсидираше клиентите си толкова дълго,че някои хора забравиха какво предлагат другите два оператора и какви печалби обявяват на края на годината.
Но е факт,че дори и новите уж "орязани" планове на Виваком предлагат доста повече като потребление и оператора продължава да работи на ръба на загубата,макар и вече в положителната насока.

Между другото да сте срещали наоколо един трол?

Потребителски аватар
-=KaLin=-
Регистриран: 03 яну 2007, 16:31

Мнение от -=KaLin=- » 05 мар 2010, 17:57

Златото се предлага и сега, напишете в полето на търсене "стари" и редом до freedom и "тънка" ще е и златото. Всеки може да се абонира все още за Together нали знаете :) само че ще трябва да минете през многото уговорки в магазина преди да стигнете до тези тарифи :D:D:D:D

Capo_69
Регистриран: 14 май 2007, 20:54

Мнение от Capo_69 » 05 мар 2010, 18:15

Хахахааха :D Ето че не било толкова лошо :X
Можело, ааааааа. Напук на всички завистници. Нищо не може да се мери с вива ;):P
Я да видим как позеленявате и се червите от злоба и ЯД :D(woo)(beer)
Я да видим следващите мнения ;):P

r3tr0
Регистриран: 03 дек 2009, 00:14

Мнение от r3tr0 » 05 мар 2010, 18:33

Друго нещо се опитах да ти кажа, но за съжаление си прекалено зает да плюеш и не си ме разбрал. Както и да е ползвай си тарифата, радвай и се докато можеш.

За freedom поне на мен много отдавна ми отказаха.

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Мнение от РПГ - Sage » 05 мар 2010, 18:43

[Quote]Кое не е вярно, че Euro80 не дава същите възможности като Златотто или че не се плаща допълнително за него?[/Quote]
На теб човек колкото повече ти обяснява, толкова по-объркани и малоумни въпроси задаваш :|
Казах, и пак твърдя, че демагогията е от теб - да защитаваш току-що свалени тарифи и промоции на Вива за сметка на новите, изтъквайки малкото [i][B]предимства[/B][/i] на старите ([i]след дъжд-качулка[/i]) и пренебрегвайки плюсовете на новите.
Сега, да позагубя и малко време за тъпия въпрос...
1. Euro 80 е допълнителен пакет, а златото е композитна тарифа - прякото им сравнение е алогично.
2. В темата ти беше отговорено, че за операторите извън Група I има пакет [B]Свят 30[/B], който е 10 лв. и има 30 мин., т.е. [B]същата пропорция[/B] както в Злато 60 примерно
http://www.vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/mobilni_uslugi/mobilni_abonamentni/zlato_60/
За повече от 30 минути, ако ползваш Злато-то САМО ЗА МЕЖДУНАРОДНИ от Група II+ ясно, че е по-добро. Само дето аз не знам някой тук да е ползвал златото по този начин, а за хвалби от противниковия лагер да не говорим.

[Quote]Ако сравниш това което се предлагаше със златните тарифи и Зона 1 на БТК, голямата липса е мобилна Русия. Интересна дестинация, никакво сравнение с Източен Тимор[/Quote]
А защо трябва да го сравнявам със Зона 1 (т.е. Европа 80) ? Защо не го сравниш със Зона II-III, т.е. Свят 30? Цената излиза абсолютно същата, като на Злато 60 - [B]0,33 лв.[/B] само дето при Златото [i]не трябва да говориш изобщо с България[/i]. :X, а с UniCall дори за 10 лв. такса имаш 30 мин. национални + куп минути до стационарни. Или ще ми кажеш, че ще си вземеш Злато 180 на такса 40 лв. за да говориш само с GSM в Русия, та да докараш минутата 0,22 лв.?
Ама ти май вярно си прикрит абонат на Вива, щом така пламенно защитаваш Златото... :D

Emuhead
Регистриран: 23 ное 2009, 17:12

Мнение от Emuhead » 05 мар 2010, 19:22

По принцип можеш да се абонираш за стари планове, ако успееш да убедиш управителя на магазина да ти направи тази услуга. На мен съвсем наскоро ми предлагаха Профи 180 при условие, че взема 3 и повече карти.

Blisss
Регистриран: 10 май 2009, 00:14

Мнение от Blisss » 05 мар 2010, 19:35

Аз мисля, че Виваком отново предлага Профита - видях ги в предложение за фирма с 42 карти при прехвърлянето им от Глобул към Виваком.

Отговори