Vivacom свали цената на интернета за отделни градове
-
- Регистриран: 03 мар 2008, 13:43
Vivacom свали цената на интернета за отделни градове
В градовете в които има сериозна конкуренция -Русе, Добрич, Пазарджик, Монтана, Карлово, Лом, Пещера, Костинброд, Трявна, Твърдица, Елин Пелин и Котел,Виваком свали цената на интернета на 15 лева,стъпка която се очакваше отдавна поради конкуренцията на пазара
http://www.vivacom.bg/bg/residential/promotions/internet_vivacom_net/vivacom_net_city/
http://www.vivacom.bg/bg/residential/promotions/internet_vivacom_net/vivacom_net_city/
Re: Vivacom свали цената на интернета за отделни градове
Ами явно в по - големите градове нямат интерес да свалят, тъй като въобще не са предпочитан оператор поради ниските скорости и лошото качество на услугата, като цяло.
Браво, че поне са се сетили, че има клиенти и по градчетата.
Браво, че поне са се сетили, че има клиенти и по градчетата.
Всъщност за 15 лв качествен нет няма, така че аз ако не бях склонен да дам повече от 15, бих избрал БТК и за София:)
-
- Регистриран: 28 фев 2009, 09:58
Като за пенсионери със деца на далеч е много добро. На тях им трябва оснавно скайп и пощата. (yes) Но маже и да го пуснат на 10 лв, че качеството наистина е лошо и 15 е близо до 25 за които може да се пусне и качествен лан. поне в големите градове де :)
Много ми е интересно писалите преди мен ползвали ли са АДСЛ, за да разправят, че качеството е лошо. Родителите ми от 3 години са с интернет на Виваком, както и 90% от града, в който живеят (около 10 хиляди души и няма достойна конкуренция). Не са имали почти никакви проблеми за това време, рутерчето е много стабилно, като дойде някой с лаптоп си ползва също, обхватът е учудващо добър. Скороста е ниска за разлика от София, ако си свикнал с Мегалан примерно, но това не означава, че качеството е лошо - правете разлика, защото са две коренно различни неща. Доста от институциите са с нет на БТК, нямаше да са най-големия интернет доставчик в БГ, ако качеството беше толкова зле.
Освен това забелязвам, че откакто пуснаха Home пакета доста хора и от София са на Виваком (последните месеци като си плащам сметките винаги има по 1-2 човека, сключващи договор за Home). За 30 лева се сваля с 1 МБ и имаш неограничени разговори към фиксирани в Европа плюс фиксирани и мобилни в САЩ, Канада и Русия. Офертата е доста изгодна за хора на средна възраст, които имат роднини в чужбина и ползват нет най-вече за браузване плюс понякога да гледат някой филм, като могат да изчакат да се свали за 15 минути вместо за 3.
Освен това забелязвам, че откакто пуснаха Home пакета доста хора и от София са на Виваком (последните месеци като си плащам сметките винаги има по 1-2 човека, сключващи договор за Home). За 30 лева се сваля с 1 МБ и имаш неограничени разговори към фиксирани в Европа плюс фиксирани и мобилни в САЩ, Канада и Русия. Офертата е доста изгодна за хора на средна възраст, които имат роднини в чужбина и ползват нет най-вече за браузване плюс понякога да гледат някой филм, като могат да изчакат да се свали за 15 минути вместо за 3.
Ахам. Ако не държиш торентите да идват да 1-2 мин., а можеш да почакаш 10-15 ADSL си е супер решение. Аз съм на такъв нет от 4-5 години и не съм имал никакви проблеми. За браузване няма абсолютно никакво значение дали си на 1, 5, 10 или 100 Mbit. При такава скорост визуализацията на сайтовете се бави повече от браузера, отколкото от интернет доставчика.
Качеството си е екстра, никога не прекъсва почти няма проблеми! Нета си е екстра и е без аналог за цялата страна, без градовете с развити лан инфраструктури.
Само тоя ъплоуд да не беше такъв мизерен.......
А за цената: Сега като го минах на "хоум" незнам нета ли поевтиня, таксата на телефона ли ми падна на 5 лв, ама има някакво намаление :)
Не ме разбирайте погрешно, преподписах защото единствения добър доставчик в града ме увери че до 6 месеца няма да стигнат до вкъщи, а другите са пълна скръб откъм качество, постоянство, цени и прочее.
Не е като едно време през модемите обаче, става нета, ама само надолу...
Само тоя ъплоуд да не беше такъв мизерен.......
А за цената: Сега като го минах на "хоум" незнам нета ли поевтиня, таксата на телефона ли ми падна на 5 лв, ама има някакво намаление :)
Не ме разбирайте погрешно, преподписах защото единствения добър доставчик в града ме увери че до 6 месеца няма да стигнат до вкъщи, а другите са пълна скръб откъм качество, постоянство, цени и прочее.
Не е като едно време през модемите обаче, става нета, ама само надолу...
И аз се чудя от къде измисли че интернета е с лошо качество. Ползвам ADSL и стабилноста и качеството е отлично, е скоростта на сваляне на торенти не е космическа, но дето се каза и по-горе - сваляш за 15 вместо за 5 мин:D Скороста на дърпане от международни е като от бг тракери(yes) Изобщо Виваком предлагат добър и стабилен нет, който се ползва масово в Бг!
[Quote]ниските скорости и [B]лошото качество[/B] на услугата[/Quote]
ами незнам дали Варна е малък град, но доста мои познати се местят от свръх бързите кабеларки от типа "ту има ту няма" към ADSL за повече от три години имам точно три спирания на нете две от които проблема беше при мен и ги оправиха точно за 3-4 часа след обаждането ми и веднъж когато полвин България остана без нет и банкомати
ами незнам дали Варна е малък град, но доста мои познати се местят от свръх бързите кабеларки от типа "ту има ту няма" към ADSL за повече от три години имам точно три спирания на нете две от които проблема беше при мен и ги оправиха точно за 3-4 часа след обаждането ми и веднъж когато полвин България остана без нет и банкомати
толкова е добър и стабилен че на 100% от клиентите ни на АДСЛ им прекусваше и им отваряше страница с часове ... нито 1 не го задържа.. (no) страшен е нета им просто номер 1 ..