Vivacom TV GO
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
Re: Re: Re: Vivacom TV GO
Моята такса е 18лв и гледам през мобилен и wifi TV GO!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vivacom TV GO
Шизо, разкрит си отново и отново. Докога така, бе, батенце? :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vivacom TV GO
Еми пича си рекламира неговите услуги както другите си рекламират операторите, в които бачкат. Какво лошо има?
Видя ли един как се сопна, че мтел били най-велики и да искаме минути за стационарни било клошарско и виваком били за бедняци...
Видя ли един как се сопна, че мтел били най-велики и да искаме минути за стационарни било клошарско и виваком били за бедняци...
Re: Re: Re: Re: Vivacom TV GO
Гледаш "Бой на негри в тъмна нощ" :D През wifi върви само TV GO с 45 канала, 15-каналната версия върви само през мобилен интернет.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Vivacom TV GO
И аз гледам 15-те канала с таблета във всякакви връзки - мобилен на вивата, бисквитка и домашния рутер.Доколкото разбрах ограничението е само за телефони.Такса 15 лева.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Изтеглих ТВ Го (безплатната версия с 15 канала) на айпада - не тръгва през wi-fi и това си е... Чувал съм, че за абонати на домашен нет от Вива вървяла и безплатната версия през wi-fi от тях, както и, че версията с 45 канала вървяла през wi-fi независимо от доставчика, ако преподпиша с Вива тези дни на плана от 25 лева, към който тази версия върви безплатно, ще проверя как е положението...
Положението е, че програмата я гледам от 3 устройства през wi fi. И аз не можех да я гледам преди да преподпиша и имах едва 15 канала. Ако планът ти включва услугата TV GO ще гледаш през wi fi.
здрасти как да се регистрирам в този сайт или да ползвам регистрацията от виваком тв го ?
Не ти трябва - обещава, че демо акаунтите ще си бачкат без проблем. После изведнъж им сменя паролите и спира да отговаря на скайпа, вярно не съм му плащал. Ама като даваш пробно, кажи "Ей давам ти го - колко ще работи не знам". Така като ги спира и изчезва и да имам след време 100+ лв за абонамент, няма да рискувам с неговите фирми. Сигурен съм,че ако се абонираш платено няма да ти ги спре. VOIP-ът му е хубав.
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
Точно и аз това обясних