ВИВАКОМ дават ОГРОМЕН ТРАФИК на всеки който ползва DATA POOL!

coverage
Регистриран: 26 авг 2015, 10:34

Re: Re: Re: Re: ВИВАКОМ дават ОГРОМЕН ТРАФИК на всеки който ползва DATA POOL!

Мнение от coverage » 26 юни 2016, 17:32

[Quote]Всяко твое мнение съдържа реклама или "писах ти на лично".[/Quote]
"писах ти на лично" не е забранено, това е начин двама или повече посетители да си комуиникират без да пречат на останалите. За реклама не съм забелязал но щом казваш е редно модератор да вземе отношение но първо спрямо теб.
Ти с какво си повече от колегата ?
Правиш изказване от следния вид "Другарко иванчо ми се изс_а в гащите".
Ти по мое мнение си от редовните но проблемни посетители и заслужаваш бан. Като добавим че постоянно обикаляш офисите на операторите за скрити оферти си направо номер едно.

Blue Sky
Регистриран: 18 мар 2015, 21:47

Re: Re: Re: Re: Re: ВИВАКОМ дават ОГРОМЕН ТРАФИК на всеки който ползва DATA POOL!

Мнение от Blue Sky » 26 юни 2016, 17:43

Off:

Току-що се издаде, че пишеш от няколко профила. :D

А що се касае до "обикаляш офисите на операторите за скрити оферти", contribute-вам форума и много хора са ми благодарни - както чрез постове в темата, така и на лични съобщения.

Айде, със здраве. И не ми се сърди, че те разобличих. :D

coverage

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ВИВАКОМ дават ОГРОМЕН ТРАФИК на всеки който ползва DATA POOL!

Мнение от coverage » 26 юни 2016, 17:52

Много си се вживял в този форум извън него си ограничен и глупав. Имам само този профил и ти пиша открито това което мисля за теб а това че си интерпретираш някакви неща още веднъж доказва че си излишен и безполезен за форума. Обикаляш като клошар по офисите и си мислиш че с това изпъкваш пред останалите. Баз държа че си на предплатена услуга, нямах идея да си губя времето с теб но успяваш да ме спечелиш а вярвам че не само аз съм ти фен. Човека нищо не виждам да е рекламирал но няма значение. На лични може да пише всичко на всеки и теб това не те касае освен ако не ти пише на теб.

Всеки може преди да сключи нов или да преподпише изтичащ договор да посети първо офис на настоящия си оператор където ще получи персонална оферта която ще остане скрита за тебе. После може да посети офисите на другите оператори

Потребителски аватар
Диян
Регистриран: 01 фев 2012, 16:44

Re: ВИВАКОМ дават ОГРОМЕН ТРАФИК на всеки който ползва DATA POOL!

Мнение от Диян » 26 юни 2016, 17:57

Я дайте един тест на скорстта

ecstasy80
Регистриран: 09 фев 2011, 13:48

Мнение от ecstasy80 » 26 юни 2016, 18:09

Не виждам някаква подобна промоция на сайта на Виваком. Предполагам, че е нещо техническо и скоро ще спрат кранчето.

В@НК0
Регистриран: 18 окт 2011, 08:46

Re: Re: ВИВАКОМ дават ОГРОМЕН ТРАФИК на всеки който ползва DATA POOL!

Мнение от В@НК0 » 26 юни 2016, 18:15

Внимавайте тези дето теглите да не трябва да ги плащате после тия гигабайти. Да не стане като тези дето теглили, теглили от един банкомат ама после като се разбрало, че е станала грешка и трябвало да връщат парите :D

kan4oto72
Регистриран: 21 авг 2009, 18:42

Мнение от kan4oto72 » 26 юни 2016, 18:18

:D Преди около година и малко когато 808 ми беше основен телефон , винаги Вивата са ми давали много нет ,, при 600 мб. официални , месечно съм достигал 10 - 15 гига , но си мислех , че е заради това , че не ползвам телефонията ... С андроидите никога не съм получавал повече .. Между другото в Аптоидата има Дата хак програма и можеш да точиш колкото искаш .. но картата вече може да се ползва само за дата , не и за говорене ,(yes)

coverage

Мнение от coverage » 26 юни 2016, 19:07

Оказа се бъг на услугата дейта пул, което е и повод да я махнат от сайта и да забранят активиране на услгата. За момента положението е който взел взел останалите да си чакат ред.

caesar13bg
Регистриран: 06 фев 2007, 14:01

Мнение от caesar13bg » 26 юни 2016, 22:34

Малко глупав въпрос, но: Как да си включа тази Data Pool?! Абонат съм на Traffic L.

vanci1990
Регистриран: 28 авг 2012, 15:04

Мнение от vanci1990 » 26 юни 2016, 23:44

За теб стационарен интернет няма ли? Заради такива като теб нормалните потребители страдаме! И какво гордееш ли се че теглиш? Нищо то ще спре все някога а тогава кво прайм? Доно от техническият отдел забележат!

Отговори