ВИВАКОМ дават ОГРОМЕН ТРАФИК на всеки който ползва DATA POOL!
-
- Регистриран: 09 фев 2016, 10:20
ВИВАКОМ дават ОГРОМЕН ТРАФИК на всеки който ползва DATA POOL!
Здр скъпи съфорумци!
Искам да споделя с Вас една чудесна новина от последният час.
Виваком са развързали голямата кесия и дават ЩЕДРО НА КИЛО на всеки който ползва DATA POOL,ОГРОМЕН ТРАФИК.
Тегля филми като луд,като за последно, игри,дори и най-тежки играе племенника ми.СВАЛЯМ торенти и др.каквото се сетите.
Дерзайте братя,докато има.ЧЕ мандрата може и да затвори.
Искам да споделя с Вас една чудесна новина от последният час.
Виваком са развързали голямата кесия и дават ЩЕДРО НА КИЛО на всеки който ползва DATA POOL,ОГРОМЕН ТРАФИК.
Тегля филми като луд,като за последно, игри,дори и най-тежки играе племенника ми.СВАЛЯМ торенти и др.каквото се сетите.
Дерзайте братя,докато има.ЧЕ мандрата може и да затвори.
Re: ВИВАКОМ дават ОГРОМЕН ТРАФИК на всеки който ползва DATA POOL!
Вярно е и аз сега забелязвах че има такава врътка, пускам да тегля от замунда и ще пиша колко съм изтеглил.
Заради такива психопати, дето като видят безплатно гледат до дупка да го изцедят, и ако видят празен гроб ще влязат в него само, защото е безплатен спират да дават промоции. Като се накачулят 100 калпака да теглят торенти по 4+ГБ, мрежата дали не се товари...
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
-
Re: Re: ВИВАКОМ дават ОГРОМЕН ТРАФИК на всеки който ползва DATA POOL!
ВИЖ СИ ЛИЧНИ,ПИСАЛ СЪМ ТАМ!
[Quote]Тегля филми като луд,като за последно, игри,дори и най-тежки играе племенника ми.СВАЛЯМ торенти и др.каквото се сетите.
Дерзайте братя,докато има.ЧЕ мандрата може и да затвори.[/Quote]
Ти домашен нет нямаш ли, че чак толкова се кефиш да сваляш торенти през мобилния? Или пък сваляш за първи път? И да - точно заради такива като теб операторите не дават много ГБ на бърза скорост ;)
Дерзайте братя,докато има.ЧЕ мандрата може и да затвори.[/Quote]
Ти домашен нет нямаш ли, че чак толкова се кефиш да сваляш торенти през мобилния? Или пък сваляш за първи път? И да - точно заради такива като теб операторите не дават много ГБ на бърза скорост ;)
-
ВИЖ СИ ЛИЧНИ,ПИСАЛ СЪМ ТАМ!
-
АЗ съм на 5 кинта НЕОГРАНИЧЕН МОБ.НЕТ ТОТАЛ ЩЕТА,ПОНЕЖЕ НЕМАМ СТАЦИОНАРКА.И ТЕГЛЯ като луд,какво е това дом.нет?От МАКСА МИ ГО дадоха на примоция,мин.месец свалих 1 ТЕРАБАЙТ,понеже рекламираха продукти на НИВЕА.ПРЕДИ ДА ЗАКРИЯТ ЩАНДА В МОЛА ГАЛЕРИЯТА-БУРГАС.
Re: Re: Re: ВИВАКОМ дават ОГРОМЕН ТРАФИК на всеки който ползва DATA POOL!
До тук 79 ГБ свалени и продължава да смуче на бърза скорост.
Мерси за инфото (beer)
Мерси за инфото (beer)
Баси ужасните хора дет сте.Аз като нямам 4G телефон,но скоро може да си взема и те вземат,че спрат кранчето за аванта?
Нужно ли е да го раздухвате...к (angry)
Нужно ли е да го раздухвате...к (angry)
Re: Re: Re: ВИВАКОМ дават ОГРОМЕН ТРАФИК на всеки който ползва DATA POOL!
Всяко твое мнение съдържа реклама или "писах ти на лично". Доколкото знам, това е в разрез с правилата на форума.
Моля, модераторите да вземат мерки.
Моля, модераторите да вземат мерки.