„Виваком” го закъса........
Re: „Виваком” го закъса........
При всички оператори е така и е било така. БЛИЦ май откриха топлата вода.
Когато казвах че искат депозити всички спорехте а сега ревете.
Блиц май не за първи път пуцат по Виваком. Този път това... не знам какво е - стон, плюнка или изблик, ама статия определено не е...
http://www.blitz.bg/news/article/307598
Колега, да беше пуснал линка поне, не да ме караш да губя ценни секунди да търся тази боза.
http://www.blitz.bg/news/article/307598
Колега, да беше пуснал линка поне, не да ме караш да губя ценни секунди да търся тази боза.
Човек трябва да няма изобщо понятие от мобилни услуги, за да се коментира подобна глупост. Както каза Apple fan - при всички оператори е така! Просто Виваком е под атаката на пеевския блиц. Тва е положението.
-
- Регистриран: 30 юни 2005, 08:31
Re: Re: „Виваком” го закъса........
А само при операторите ли е така? Като отидеш в Кауфланд и си вземеш кило сирене първо плащаш, после го ядеш, нали така?
Re: Re: Re: „Виваком” го закъса........
Хахаха, добре го каза!
[Quote]Този път това... не знам какво е - стон, плюнка или изблик, ама статия определено не е...
линк[/Quote]
(yes)
линк[/Quote]
(yes)
[Quote]При всички оператори е така [B]и е било така[/B]. [/Quote]
Невинаги е било така... И при Мтел навремето, и при Вива малко по-скоро таксата се следплащаше...
Дори тук имаше някакъв ред като Вива преминаха към предплащане, защото някакъв месец всички трябваше да получат двойни фактури - за предишния и за следващия месец...
Невинаги е било така... И при Мтел навремето, и при Вива малко по-скоро таксата се следплащаше...
Дори тук имаше някакъв ред като Вива преминаха към предплащане, защото някакъв месец всички трябваше да получат двойни фактури - за предишния и за следващия месец...
Re: Re: Re: „Виваком” го закъса........
Много добре си спомням, че преди 9 години като подписах договор с Вивател имаше предплата, която се възстанови при втората фактура.
*********ВЗЕМАТ ДЕПОЗИТ, САМО ЧЕ ЗА ДЕПОЗИТ В ДОГОВОРА ПИШЕ, ЧЕ Е 15 ЛЕВА.НИКЪДЕ НЕ ПИШЕ ЗА 80 ЛЕВА, ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ НЯКОИ КАЗВАТ И ЧЕ 120 ЛЕВА СА ИМ ВЗЕЛИ.***********
-------------------
[B][i]mod edit: Писането с главни букви е равносилно на викане!
@Ванката[/i][/B]
-------------------
[B][i]mod edit: Писането с главни букви е равносилно на викане!
@Ванката[/i][/B]