"Виваком" издава грешни фактури
Re:
И аз имам проблем с "Виваком" и то голям. Лошото е че продължава вече повече от 1 година.
Не си получавам фактурите. Ако случайно успея да се свържа с оператор на 121 или 123 те пускат заявка, получавам редовно фактурите следващите 2 месеца и след това пак започвам да не ги получавам.
Поради тази причина, неучтиви, аругантни служители на Вивател ми се обаждат, което за мен е тормоз.
Съжелавам ама в договора си пише, че до 14 то число трябва да получа фактурата.
Как да ги накарам да си получавам фактурите на време?
И това вече години наред. Писна ми.
Моля Ви посъветвайте как да регирам.
Не си получавам фактурите. Ако случайно успея да се свържа с оператор на 121 или 123 те пускат заявка, получавам редовно фактурите следващите 2 месеца и след това пак започвам да не ги получавам.
Поради тази причина, неучтиви, аругантни служители на Вивател ми се обаждат, което за мен е тормоз.
Съжелавам ама в договора си пише, че до 14 то число трябва да получа фактурата.
Как да ги накарам да си получавам фактурите на време?
И това вече години наред. Писна ми.
Моля Ви посъветвайте как да регирам.
Re:
Питам, защото при GLOBUL съм се абонирал за електронна фактура и си я гледах, но в същото време получавах хартиена, но тогава нямаше "Заедно можем да опазим природата на България - GLOBUL Green"
Можеш ли да дадеш скийншот без инфото ти във фактурата да видя поне как изглежда?
Можеш ли да дадеш скийншот без инфото ти във фактурата да видя поне как изглежда?
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Re:
Ти друга работа нямаш ли си? Аз си искам хартиената фактура, и никой не ме таксува за това.