ВИВАКОМ - Измамници
Re: ВИВАКОМ - Измамници
:) радвам се на Вивата , този месец имам 150 минути говорени с Европа мобилни , яко за без пари, нали ми опростиха месечната сметка :)(whistle)
Какво стана с измамения всичко оправи ли се?(whistle)
Какво стана с измамения всичко оправи ли се?(whistle)
:D
какво стана измамения в дън гора се покри...(woo)(whistle):D
какво стана измамения в дън гора се покри...(woo)(whistle):D
Какво да стане. След оплакване и в сайта им на два пъти ми изпращат отговор че много ми се извиняват, като втория път ми напомнят че
\"Бихме искали да Ви напомним, че е необходимо да извършите плащане, тъй като срокът за плащане е 18 календарни дни след края на отчетния период.\" и че корекцията ще бъде в следващата фактура.
Така че или плащам РЕКЕТА, или ми спират телефона. А защо изобщо е нужно да търся тук във форума служители на телекома да ми помагат, за да не си развалят реномето на фирмата. Не е ли по-добре проблемите да се решават бързо и по удобен за клиента начин, а не да показват, че за тях клиента е никой, и могат да се гаврят с него.
\"Бихме искали да Ви напомним, че е необходимо да извършите плащане, тъй като срокът за плащане е 18 календарни дни след края на отчетния период.\" и че корекцията ще бъде в следващата фактура.
Така че или плащам РЕКЕТА, или ми спират телефона. А защо изобщо е нужно да търся тук във форума служители на телекома да ми помагат, за да не си развалят реномето на фирмата. Не е ли по-добре проблемите да се решават бързо и по удобен за клиента начин, а не да показват, че за тях клиента е никой, и могат да се гаврят с него.
-
- Регистриран: 19 фев 2010, 08:24
И мен ме прекараха ВИВАКОМ. Купих си нов смартфон на 27-ми и му пуснах план за Интернет. Оказа се обаче, че плана за Интернет се активира на следващия ден - 28-ми. Аз обаче си включих телефона още след като си го купих и той е натеглил някакви неща от мрежата на цена от 1.80 на мегабайт. Само за няколко часа (вечерта на 27-ми) са ми напраскали 70 кинта за интернет. БАСИ ИЗМАМНИЦИТЕ! Сега ще ходя да се разправям за някакви простотии и да си губя времето!
Същото това се е случило и на 2-ма мои приятели, а предполагам и на много други хора.
Същото това се е случило и на 2-ма мои приятели, а предполагам и на много други хора.
Е как така? Аз като сключвах договора преди с Виваком и пуснах нет, ми казаха че до два часа нета, ще ми е активен. Поне за това не излъгаха.:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 30 сеп 2007, 16:48
То в договора си пише времето (24, 48, 72 часа и т.н.) за което трябва да бъде активирана услугата, ама няма кой да чете.
Нокия с фенерче.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Обикновено пише \"услугата ще бъде активирана до 24 часа\" но не го спазват и я пускат до 1-2 часа.
Лошото е че когато най-малко очакваш решават да го спазят стриктно :D
Лошото е че когато най-малко очакваш решават да го спазят стриктно :D
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
[Quote]Обикновено пише \"услугата ще бъде активирана до 24 часа\" но не го спазват и я пускат до 1-2 часа.
Лошото е че когато най-малко очакваш решават да го спазят стриктно [/Quote]
Е как така пише до 24 часа и като я пуснат след 1-2 часа това е нарушаване на условието? Като пише \"до\" може да ти го пуснат след 5 мин, може и след 15 часа.
Лошото е че когато най-малко очакваш решават да го спазят стриктно [/Quote]
Е как така пише до 24 часа и като я пуснат след 1-2 часа това е нарушаване на условието? Като пише \"до\" може да ти го пуснат след 5 мин, може и след 15 часа.
-
- Регистриран: 30 сеп 2007, 16:48
Точно така ДО (24 часа) означава от 1 сек. до 24 часа. Друг е момента, че не винаги технологично е възможно ДАТА (интернет) пакета да бъде активиран автоматично с гласовата услуга. Първо трябва да се активира гласовата услуга, след това да мине известно време и тогава да се активира ДАТА услугата.
Нокия с фенерче.
Ще трябва да си платиш фактурата, пък после ще имат да ти връщат пари.
Жалбата за грешната фактура може да се разглежда по - дълго от срока и за плащане.
Иначе да, грешно е, да плащаш пари по грешна фактура, но това са условията. След като я платиш просто заведи дело за некоректност и нека съда реши кой прав, кой крив.
Може да си смениш оператора, независимо дали имаш останали фактури за плащане, останали месеци по срочен договор и т.н. Разбира се, ще си заплатиш всичко предвидено по ОУ и условията на договора на стария оператор.
Жалбата за грешната фактура може да се разглежда по - дълго от срока и за плащане.
Иначе да, грешно е, да плащаш пари по грешна фактура, но това са условията. След като я платиш просто заведи дело за некоректност и нека съда реши кой прав, кой крив.
Може да си смениш оператора, независимо дали имаш останали фактури за плащане, останали месеци по срочен договор и т.н. Разбира се, ще си заплатиш всичко предвидено по ОУ и условията на договора на стария оператор.