Виваком - качество на мрежата и прекратяване на договор
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком - качество на мрежата и прекратяване на договор
Аз се надявам Виваком да бъде продаден на някой голям телеком, и така след продажбата, мрежата да бъде upgrade-ната сериозно, за да няма проблеми.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Виваком - качество на мрежата и прекратяване на договор
И аз да споделя за качеството на разговорите на Виваком, но не от личен опит! Жена ми има една карта на Виваком, която я ползва за разговори с 2-3 човека, като постоянно имаше проблем при разговор с абонат на Виваком, че разговора заглъхва, прекъсва и е мъка за ползване. Решихме, че е от телефона и го сменихме с нов, като положението е същото, така че проблема си е в мрежата на Виваком. Става въпрос за София.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком - качество на мрежата и прекратяване на договор
Май става практика така да се зарязва мрежата преди продажба и да пропадат разговори -с Глобул беше същото, преди да ги купят теленор.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком - качество на мрежата и прекратяване на договор
Защото сега мрежата на Теленор е страшна? В София, над 20-25mbit не можеш да видиш? Страшна мрежа, страшно 4G!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком - качество на мрежата и прекратяване на договор
Ми то в моя квартал и Вивата е точно с толкова. Но важното е,,че на теленор вече няма пропуснати разговори или "Звънях ти!" "Не си!"
-
- Регистриран: 08 май 2006, 21:12
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком - качество на мрежата и прекратяване на договор
E то и аз съм на Виваком и нямам пропуснати повиквания :D.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком - качество на мрежата и прекратяване на договор
На троен режим и аз нямам пропуснати повиквания. Звукът е идеален.
Виваком - качество на мрежата и прекратяване на договор
Мога наистина само да се радвам, че има хора без проблеми и идеално качество на звука - казвам го съвсем искрено! За съжаление, обаче, на колкото повече хора разказвам за проблемите си с виваком, описани в тази тема, толкова повече от тях се сещат, че или са лично потърпевши, или познават такива със същите проблеми. Все за София става въпрос, ако това изобщо е важно.
Ще споделя само най-интересния за мен случай - моя позната, която не бях виждал от доста време, след като й разказах моите преживявания, каза, че си е сменила телефона с нов през декември заради лошото качество на звука, но и с новия има същия проблем. След като сложихме моята карта и в новия й;, и в стария й; телефон и тя проведе по няколко разговора от всеки от тях, се отказа да продава стария си апарат, който беше уговорила да продаде през olx същия ден (затова го и носеше в себе си). Намирахме се в заведение в кв. Илинден, близо до кино Арена-Запад, ако местоположението е от значение. Момичето е абонат на виваком, ако не е станало ясно. Не съм сигурен докога, обаче...
А за скоростта на интернет - пак ще кажа, от виваком нямам оплаквания (нито от Теленор, в този ред на мисли). Проблеми - само с телефонната част от услугите им.
Ще споделя само най-интересния за мен случай - моя позната, която не бях виждал от доста време, след като й разказах моите преживявания, каза, че си е сменила телефона с нов през декември заради лошото качество на звука, но и с новия има същия проблем. След като сложихме моята карта и в новия й;, и в стария й; телефон и тя проведе по няколко разговора от всеки от тях, се отказа да продава стария си апарат, който беше уговорила да продаде през olx същия ден (затова го и носеше в себе си). Намирахме се в заведение в кв. Илинден, близо до кино Арена-Запад, ако местоположението е от значение. Момичето е абонат на виваком, ако не е станало ясно. Не съм сигурен докога, обаче...
А за скоростта на интернет - пак ще кажа, от виваком нямам оплаквания (нито от Теленор, в този ред на мисли). Проблеми - само с телефонната част от услугите им.
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
Re: Виваком - качество на мрежата и прекратяване на договор
Колега като си имал толкова проблеми с качеството на услугата и поредица от жалби защо си бързал да им платиш неустойките. Поне можеше да изчакаш становището на КРС.
-
- Регистриран: 08 май 2006, 21:12
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком - качество на мрежата и прекратяване на договор
Четейки мненията реших да изпробвам, слагах на двоен и GSM режим, на LTE, всякак съм откриваем и нямам пропуснати повиквания. Звъня на хора, които са с вивакомски карти и всичко е ок. Качеството при разговор е нормално, до не отдавна бях на М-Тел със същия телефон, разлика в телефонията не намирам. Най-вероятно ако има проблеми те са на определени места, другаде е ок.