Виваком нарушава ли закона със смс преподписването?
Re: Виваком нарушава ли закона със смс преподписването?
Еми много удобно са го направили от Виваком(yes) Който иска да си удължи договора и да ползва преференции СЪВСЕМ СЪЗНАТЕЛНО и по свое желание праща смс и не се разкарва излишно до офиси и да се разправя с консултанти. Който НЕ иска, съответно не праща смс и всичко си е по старо му. Не знам какво толкова двама човека тук преекспонират нещата и се тръшкат, след като точно любимия им Глобул има къде-къде наистина долни практики;)
Всеки си има глава на раменете, кой какъвто смс иска такъв ще праща, за него си е. А това, че някои хора са дали на приятели сим карти на договор си е лично тяхна грижа и притеснение ;)
В цялата държава почти няма институция, която да не иска да те прецака! Един, два или три оператора, повече или по-малко (компании), вече не се забелязват, просто хората са свикнали да бъдат "пързаляни", дори някои се радват на пързалката и казват виж колко е хубаво, ела и ти да се попързаляш... ;)
В цялата държава почти няма институция, която да не иска да те прецака! Един, два или три оператора, повече или по-малко (компании), вече не се забелязват, просто хората са свикнали да бъдат "пързаляни", дори някои се радват на пързалката и казват виж колко е хубаво, ела и ти да се попързаляш... ;)
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Недостатъци на кое? На 160-символния SMS ли? Ми не стига, трябва си договор.
-
Това в качеството си на какъв го твърдиш? Работиш ли там, обясниха ли ти го детайлно от оператора? Или просто си спамиш за още 2 лв.?
Сашко, колкото и да не ти се вярва, това което пиша винаги се оказва истина:D
-
Хайде не ме карай да ти правя разбор на писмените трудове във форума сега :)
В случая няма как да си прав за SMS. Освен ако законите ни го позволяват наистина - само че тогава ще е в сила приказката за лудия и баницата.
Съответно, ако някога някой се опита да ме пусне на пързалката по такава рецепта, ще го съдя до дупка. И ако не в България, то навън това няма да издържи.
Така че не виждам проблем.
[i]П.П. Не съм Сашко. Наричай така твоя събрат по оръжие.[/i]
В случая няма как да си прав за SMS. Освен ако законите ни го позволяват наистина - само че тогава ще е в сила приказката за лудия и баницата.
Съответно, ако някога някой се опита да ме пусне на пързалката по такава рецепта, ще го съдя до дупка. И ако не в България, то навън това няма да издържи.
Така че не виждам проблем.
[i]П.П. Не съм Сашко. Наричай така твоя събрат по оръжие.[/i]
-
- Регистриран: 16 ное 2006, 10:16
[Quote]Първенец в това е Глобул - най-подмолния оператор, който от както съществува постоянно променя условията при вече сключен договор - от това по - подмолно няма![/Quote]
Кои условия променя? Да не би да са намалили минутите за разговор на някой или са му вдигнали таксата?! (no)
Кои условия променя? Да не би да са намалили минутите за разговор на някой или са му вдигнали таксата?! (no)
-
[Quote]Най-интересното е, че и дежурните фенове на Вива немогат да повярват, че описаните неща са истини. Ти поне ги подтвърждаваш
Много се извинавам, че темата не е против Глобул този път[/Quote]
Ние сме лоши, ама те са по-лоши :P
Много се извинавам, че темата не е против Глобул този път[/Quote]
Ние сме лоши, ама те са по-лоши :P
-
То остава и да не са.. ;)
Ами щом толкова са се загрижили за клиентите,нека да направят и услуга с 1 SMS да си прекратяваш договора(да не се налага да ходиш до офиси,да пускаш предизвестия и др. глупости)Щом считат SMS-а за подпис и можеш да удължаваш договор,би трябвало да можеш и да го прекратиш.Какво по удобно от това(и за тях и за нас).:D