Виваком: проблем с 3G
Re: Виваком: проблем с 3G
Аз изобщо не мога да вляза в сайта, директно ме праща в профила ми и до там(angry) Сутринта изобщо не отваряше а сега трябваше да изляза от профила си и наново да се логна:|
А бе пълно мазало. На БТК оптика съм ако има значение
А бе пълно мазало. На БТК оптика съм ако има значение
Ами това с профила си е от сайта, при мен през компютъра и от друг доставчик се получи същото :)
Аз това нещо """"瓦尔纳"""" не съм го слагал в профила си и правя трети опит да го изчистя и чак на третия се изчисти:|
Интересното е, че през тела нямам проблеми:|
Интересното е, че през тела нямам проблеми:|
Радо, какво е това на ника ти виждам само някакви символи.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Ванка и аз бях дълбоко учуден :D след няколко опита да го изтрия (на третия) се оправи всичко:|
А бе някакъв ел. таласъм бе влязъл в профила ми:D:D
И да не ти оспамвам темата, писах за този проблем защото мислех, че има нещо общо с Вива-БТК
А бе някакъв ел. таласъм бе влязъл в профила ми:D:D
И да не ти оспамвам темата, писах за този проблем защото мислех, че има нещо общо с Вива-БТК
Явно проблема е двоен, освен че сайта се е сбънгясал, ами и нета на вива не харесва този сайт!:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 30 сеп 2007, 16:48
Няма такова нещо с Вивата... Целият проблем е в:
МТЕЛ
Това да ви е познато?
п.п. На ComNet ISP, през VPN (Holland, France, USA & Canada) - SAME SHIT hit the FAN -> LOL
МТЕЛ
Това да ви е познато?
п.п. На ComNet ISP, през VPN (Holland, France, USA & Canada) - SAME SHIT hit the FAN -> LOL
Нокия с фенерче.
Адаш , проблем с достъпа до сайта през 3G мрежата нямам , но пък само ме препраща в промяна на профила :D . Иначе Вивата редовно имат проблеми с достъпа до някои сайтове , аз вече се чудя когато мога да заредя vbox7.com :D. А относно Операта при iOS - по - бавен е от Сафари защото тия от половин Ябълката не искат да дадат своя ейджин на Опера и други разработчици на браузъри и така Сафарито е най - бързия браузър за iOS , по тази причина Мозила се отказаха да правят Фаерфокс за iOS ;).
Почвам да се съмнявам, че проблема е в мобилтел-бтк.
Хоста на MB беше на spnet, тъй като компанията е вече част от мобилтел, то по някое време MB са подписали договор с мтелци, а някой помнят че MB имаше проблеми с хоста и преди време. Не бих се учудил я някой омазани dns-и да има, я кой знае какво - в мобилтел са способни на всичко.
Хоста на MB беше на spnet, тъй като компанията е вече част от мобилтел, то по някое време MB са подписали договор с мтелци, а някой помнят че MB имаше проблеми с хоста и преди време. Не бих се учудил я някой омазани dns-и да има, я кой знае какво - в мобилтел са способни на всичко.