Виваком: проблем с 3G
Re: Виваком: проблем с 3G
Трудно се логвам и от Операта а постоянно ме изхвърля. Поне се успокоих, че проблема не е само при мен. Кажете някой бърз браузър за iOS, но за Ipad. Вече ми писна от тая опера.
Кога, ще оправят проблема?
Кога, ще оправят проблема?
Samsung GALAXY S22 Ultra
[Quote]Аз изобщо не мога да вляза в сайта, директно ме праща в профила ми и до там(angry) Сутринта изобщо не отваряше а сега трябваше [B]да изляза от профила си и наново да се логна[/B]:|[/Quote]Мда, току-що и аз опитно го установих след няколко безуспешни опита да отворя нещо друго освен редакция на профила си.
С моята опера на pc нямам проблеми.
Ако ползвате mobile, надявам се да е старата, с presto-то, ако ли не, пък пробвайте старата.
Ако ползвате mobile, надявам се да е старата, с presto-то, ако ли не, пък пробвайте старата.
има и опера класик
Ахъм, има, аз не си ъптейтвам старата opera mobile защото работи.
Явно проблема е глобален. Сега се върнах от работа и вкъщи и на мен ми го направи това с профила и не ме пускаше никъде другаде. С Chrome съм и след разлогване и логване отново се оправи. В работата тази нощ нямах никакви проблеми с Mozila. Интернета ми е от Нет1, а в работата не съм сигурен от кой е.
И при мен същото. FF и Мегалан, само до профила ме праща. На същия комп от IE няма проблем. След излизане и влизане в профила се оправи. Нещо с кешовете е замотано.
И при мен се оправи вече, след като изчистих кеша го рестартирах и сега е добре.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Пък при мен се появи - когато отворя форума ме препраща към профила ми за редакция, след това отново кликвам върху форума и всичко си е наред. Редакция на профила ми не съм правил.
[Quote][i]About Opera
Version information
Version
12.15
Build
1748
Platform
Win32
System
Windows 7
Browser identification
Opera/9.80 (Windows NT 6.1) Presto/2.12.388 Version/12.15[/i][/Quote]
[Quote][i]About Opera
Version information
Version
12.15
Build
1748
Platform
Win32
System
Windows 7
Browser identification
Opera/9.80 (Windows NT 6.1) Presto/2.12.388 Version/12.15[/i][/Quote]
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
[Quote]Ахъм, има, аз не си ъптейтвам старата opera mobile защото работи.[/Quote]
Класика е новото име на старата опера мобил.
Имаше много недоволни от замяната и опера я върнаха под това име.
Фактически ако ъпдейтнеш ще се смени само името нищо друго.
Класика е новото име на старата опера мобил.
Имаше много недоволни от замяната и опера я върнаха под това име.
Фактически ако ъпдейтнеш ще се смени само името нищо друго.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport