Виваком промо 3 години - кодовете
Re: Виваком промо 3 години - кодовете
хаха аз преди да тръгна на работа преди 3 часа пуснах програмата отново да сканира сайта на виваком. Сега се логнах вкъщи дистанционно и видях, че програмата е намерила този нов код :) А по-рано през деня не го откриваше. Значи е нов код, така че до 13 ще ги добавят 1 по 1 сигурно...
To това е ясно още от началото.Дори и да злоупотребяваме с играта целта на Вивакомци се постига по този начин.Просто всички постоянно следим всичко около виваком,което все пак е в + за тях.
(yes)
Точно,
Както ви казах на час по лъжичка хххааахаа както Аплето...
Я кажи къде е все пак кода? Новия:|:D
Точно,
Както ви казах на час по лъжичка хххааахаа както Аплето...
Я кажи къде е все пак кода? Новия:|:D
То целта на играта е именнорда ровиш като гламав :-) Да гледаш сайта, фейса, каталога и магазините. Лошо няма.
Ето нещо което е наистина много добро, поздрав за всички които ползват услугите на Вива...
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FObfIEVwW5Q[/Youtube]
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FObfIEVwW5Q[/Youtube]
Аз искам да попитам вярно ли е това, че един код изпратен със смс и същия този код сканиран, като qr се брои за 2 кода....Имаше такова мнение по-рано в темата, някой др. да потвърди?
Не е вярно! Ако беше вярно вече всички да сме с по 20 кода... Изписва, че вече този код е използван от този мобилен номер.
Току що получих СМС от виваком :)
3333: Chestito! Ti specheli GROUP 1 ili DATA Unlimited S po izbor sas 100% otstapka za 1 mesets! Obadi se na 123, za da aktivirash nagradata si!
Очаквайте и вие такива СМС-чета ;)
3333: Chestito! Ti specheli GROUP 1 ili DATA Unlimited S po izbor sas 100% otstapka za 1 mesets! Obadi se na 123, za da aktivirash nagradata si!
Очаквайте и вие такива СМС-чета ;)
Ха, честито! Колко кода имаше?
Иначе за qr и sms двойната регистрация, така си и мислех, но в темата някой го беше споменал, като случка....не ми се търси сега, че съм от телефона... Поне ще си спестя вадене на карти, настройки на нет и т.н. само за теста. Мерси!
Иначе за qr и sms двойната регистрация, така си и мислех, но в темата някой го беше споменал, като случка....не ми се търси сега, че съм от телефона... Поне ще си спестя вадене на карти, настройки на нет и т.н. само за теста. Мерси!
Ами с колкото там имаме всички 12 мисля че са :) и за което ви благодаря много (yes)
Обаче сега звъннах на оператора и след 10-тина минути чакане ми обясни човека, понеже имам активиран Data Unlimited S, няма да имам 100% отстапка от таксата на пакета, ами просто ще добавят още един и ще станат 2х Data Unlimited S и като ще ми е безплатно първия месец и за да не го плащам после трябва да се обадя след 30 дни за да ми го спрат! Малко тъпо са го измислили защото, дали ще имам 50 или 100 мб на максимална скорост ми е се тая, дано поне за другите да е полезно това :)
Обаче сега звъннах на оператора и след 10-тина минути чакане ми обясни човека, понеже имам активиран Data Unlimited S, няма да имам 100% отстапка от таксата на пакета, ами просто ще добавят още един и ще станат 2х Data Unlimited S и като ще ми е безплатно първия месец и за да не го плащам после трябва да се обадя след 30 дни за да ми го спрат! Малко тъпо са го измислили защото, дали ще имам 50 или 100 мб на максимална скорост ми е се тая, дано поне за другите да е полезно това :)