Виваком промо 3 години - кодовете
Re: Виваком промо 3 години - кодовете
Те тия малките награди са символични.
направо не разбирам защо се занимавате с такива работи това е същото като да събираш точки за тенджери в супермаркета
Аха викаш без значение а... Ми то аз и за тенджери събираш и си купих. И за ножове също събирах и си купих. Нещо лошо ли има в това? Вместо да се изръся 5-торно повече защо да не спестя пари? Ще кажеш, че сме вързали и цъвнали та да не ни пука за какво си харчим парите. Баси логиката имаш...
Днес пак ходих в магазин на виваком сутринта ама нямаще нищо.Служителката ми каза този път след 15 ама ще видим .Става въпрос за Стара Загора
purko: На мое име се водят 4 карти с обща месечна такса 70 лв,. Защо за ги плащам като мога да похарча тези пари за нещо друго?
На който му де занимава ще събира кодове. Никой не те кара насила :-)
На който му де занимава ще събира кодове. Никой не те кара насила :-)
Ха, "честито" ни... Отново лявата ръка не знае какво прави дясната. Аз също получих смс за дейта или груп, обадих се и аз със същия въпрос като теб и след 10 минутно изчакане ми казаха, че са ми "АКТИВИРАЛИ ОТСТЪПКА" от месечната такса. А не, че ще имам активни 2 пакета Дейта. Общо взето на колкото служители се обадим, толкова разични неща ще ни кажат. Пак мислили, мислили, че недомислили..
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
-
- Регистриран: 09 фев 2008, 14:13
И аз получих смс за дата или груп 1, ама въобще няма да се възползвам. Груп1 си имам безплатно, а дата не ми трябва и не ми се разправя да активирам че после да деактивирам.
Между другото при Вивата всичко е пост фактум- едва днес получих смс , че вчера съм спечелил наградата от 1лв.:|
Между другото при Вивата всичко е пост фактум- едва днес получих смс , че вчера съм спечелил наградата от 1лв.:|
ето един от фейсбук 1u188
Сега го пуснах и аз обаче все още не ми го приема това ми е 13 тия код :)
трябва вече да имам награда ми се струва :)
Готово дойдоха 2 смса, с единия че съм го регистрирал успешно, а другия че печеля значка.(whistle)
И участвам в томбола за Интернет и груп1.:P;)
трябва вече да имам награда ми се струва :)
Готово дойдоха 2 смса, с единия че съм го регистрирал успешно, а другия че печеля значка.(whistle)
И участвам в томбола за Интернет и груп1.:P;)
Файловете вече са up to date. http://nmnikolov.data.bg/files