Виваком промо 3 години - кодовете
-
- Регистриран: 09 фев 2008, 14:13
Re: Виваком промо 3 години - кодовете
Малии, тук сме се събрали все отбор манияци! Колега да можех щях да ти отстъпя моята награда груп или нет!
Според мен накрая ще има някаква друга игра с тези кодове.Нарочно пускат 10-12 ей така ,само и само да зарибят народа.Хора като нас пък,които са с малко по отворени очи,ще търсят до край тези бройки.Все пак усещам,че последните 19-20 кодове ще са пуснат чак на 30ти :D
Преди 1 час минах през два виваком-а в центъра на София и хората изобщо незнаеха за такива кодове :X
Голяма веселба.. И аз спечелих Data или Group, обадих се и... ми казаха да се обадя пак утре. (woo) Не знаели още как да процедират :D:X
Аз защо нищо не съм спечелил а само значката за играч ?(woo):S
А това дата и груп какво е някой ще разясни ли?:|
А това дата и груп какво е някой ще разясни ли?:|
А някой знае ли до кога е играта с кодовете? Днес пак бях до Варна. Миналия път ми казаха цитирам "Очакваме ги другата седмица". Миналият път беше сряда миналата седмица, днес отидох и познайте какъв беше отговора им - абсолютно същия.... :X (angry)
поздравявам те за което (beer)
Айде мом4ета още един код :| ,,,1u188,,,,(coffee)(coffee)
Ако може да кажеш и от къде си го намерил - магазин или в сайта им
-
- Регистриран: 14 юли 2011, 13:32
Здравейте отново! Както ви казах вчера, днес ще ви зарадвам с още един код! И то не какъв да е, а от магазин, разбира се от София. :)
Премиера - първи код от магазин 1Y149 ;)
Ps. Кодът е от централния офис в телефонната палата на Гурко! И още нещо, не ме карайте да ви качвам снимки - не съм снимал плаката :|
Очаквайте много скоро следващите :D
Поздрави! :P
Премиера - първи код от магазин 1Y149 ;)
Ps. Кодът е от централния офис в телефонната палата на Гурко! И още нещо, не ме карайте да ви качвам снимки - не съм снимал плаката :|
Очаквайте много скоро следващите :D
Поздрави! :P