Виваком промо 3 години - кодовете
Re: Виваком промо 3 години - кодовете
Да, една такса нищо не е - съгласен съм. Аз имах предвид следното: Моята такса да кажем е 30лв + още 3-ма от семейството х30лв = 120лв, защо да не ги спестим тези 120лв?. Предполагам много хора ще направят така ще кажат на семейство, познати и т.н. В което няма нищо лошо или незаконно, понеже никъде не пише, че трябва да си видял кода персонално за да го изпратиш..
Не че няма да си ги вземат тези пари след един-два месеца, но все пак.. :)
Не че няма да си ги вземат тези пари след един-два месеца, но все пак.. :)
И от Велико Търново ще има и аз ще обикалям.Оня ден сичките магазини в града съм обиколил ама още не са ги докарали.Казаха че ще има плакати който да закачат и флаери някви :D В петък пак ще обиколя сичките дано да са дошли;)
И от Велико Търново ще има и аз ще обикалям.Оня ден сичките магазини в града съм обиколил ,ама още не са ги докарали.Казаха че ще има плакати ,който да закачат и флаери някви :D В петък пак ще обиколя сичките дано да са дошли;)
:D
Евала за мнението, много ме разсмя:D;):P
Евала за мнението, много ме разсмя:D;):P
Кодовете в магазините на плакати ли са, смисъл изложени публично в магазина или трябва да питаш на касите?? Поздрави
ПС. Утре отново ще проверя в Сандански! :):):P
ПС. Утре отново ще проверя в Сандански! :):):P
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Прав си това е така,исках да кажа че няма причина виваком да ни мотае с тази игра,колкото повече дават дори и символични неща,толкова по-добре за тях в перспектива.
Е ти примерно може да намажеш 120лв,и ако това се случи наистина и нямаш някакви сериозни разправии с тях през годината ,най-вероятно ще останеш абонат на вива и за напред и ще ги препоръчаш на приятели,ако стане въпрос за това(whistle)
Е ти примерно може да намажеш 120лв,и ако това се случи наистина и нямаш някакви сериозни разправии с тях през годината ,най-вероятно ще останеш абонат на вива и за напред и ще ги препоръчаш на приятели,ако стане въпрос за това(whistle)
Играта е рекламна с цел повишаване имиджа на марката. Едва ли ще има тъпи номера. Вива са се усетили, че хората се кефят като получат някоя аванта и това си е точно така. В крайна сметка като ти изтече договора при равни други условия едва ли ще смениш оператор, който ти е давал непоискани бонуси преди това.
-
- Регистриран: 04 сеп 2012, 10:21
в4ера полу4их смс от вива , 4е съм спе4елил 1 лев
ина4е от вивакома в крумовград ве4но няма кодове
ина4е от вивакома в крумовград ве4но няма кодове
Вчера посетих магазин на Виваком (София бул. Монтевидео) и попитах за кодове, мацката ме погледна тъпо и ми каза да снимам кодовете от списанието, засега нямали други кодове. Иначе и аз вчера получих бонус от 1 лв. на предплатената и +груп1/дейта С на картата на жената, от който няма да се възползвам.
1f3g4 - ccs софия