Виваком промо 3 години - кодовете
Re: Виваком промо 3 години - кодовете
Напротив всички кодове ги има във файла!
-
- Регистриран: 24 окт 2010, 17:43
Аз имам следното питане - връщат ли въобще някакъв СМС, че наиситна си стигнал до няк'ва значка или е само това, което им пише на страницата (3years...)? Щото ми е интересно дали ще извъртят нещата за хората, които имат само абонамент на Traffic Unlimited, така де, през него не мога да пращам СМС, но мога да получавам, та да видим... :]
Можеш да пращаш sms през Traffic Unlimited :-) В момента от такава карта регвам кодове и си взех значките до Шампион. По интересно ми е друго. На тази карта имам 50 % отстъпка за целия срок на зоговора. Ако ми начислят 100% върху таксата преди отстъпка реално ще станат 2 безплатни месеца. Ще видим билинга на Вива как ще ги сметне нещата.
Аз имам изпратени и смс-и, и през нета.Общо 22 кода. Нямам получен смс,че имам безплатен месец.Иначе на страницата виждам, че имам значка VIVA шампион.
Нека регистриралите 20 кода и получили най-високата позиция да се обадят на 123 за да си активират отстъпката от месечната такса. Аз токущо го направих и ми потвърдиха.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
В общите условия на играта пише това:
"8.2. Сигурни награди – това са награди от тип 6. Тези награди се печелят автоматично, когато даден участник покрие определени изисквания/т.7.3.6/."
А точка 7.3.6 е точно значката Вива шампион.
"8.2. Сигурни награди – това са награди от тип 6. Тези награди се печелят автоматично, когато даден участник покрие определени изисквания/т.7.3.6/."
А точка 7.3.6 е точно значката Вива шампион.
Еее супер сте! И аз вече отключих Вива Шампион. Обаче според мен не е много хубаво да разпространяваме на много места тези кодове, да не останем и без тези награди... Видях в страницата на Виваком във ФБ, че някой беше писал, че вече имало форуми, в които се разменят кодове...
Те на Виваком им е било пределно ясно още преди да пуснат промоцията, че ще има форуми, където ще се разменят кодове. А и в момента се съмнявам да искат да си правят черен ПР...
Да на 19-тия и аз получих същото.На 20-тия ми пише,че участвам за тегленето на Нексуси-те.
И аз имам отчетени 22 кода и се обадих на 123. Казаха ми, че не съм спечелил нищо след като 5 минути чаках да проверяват. Операторката не беше много запозната с играта явно и след като и казах, че имам 22 кода тя каза, че наградите се теглили всяка неделя и да чакам следващата :|
Лошото е че 2-я код го регистрират чрез сканиране а не чрез СМС и нямам черно на бяло написано. Иначе пишеше, че съм спечелил ВИВА Шампион.
Лошото е че 2-я код го регистрират чрез сканиране а не чрез СМС и нямам черно на бяло написано. Иначе пишеше, че съм спечелил ВИВА Шампион.