Виваком промо 3 години - кодовете
Re: Виваком промо 3 години - кодовете
Всички кодове са обновени във файловете към 16:51.
Защо за пет лева :D Към момента съм направил 20 кода на четирите си карти на абонамент, което прави 70 лв.
От Web- 6J235
И какво следва, ако си регистрирал 40 уникални кода на предплатена? Колко етапа са, и от кога до кога е даден етап - трябва ли да са регистрирани в различни етапи, за да бъдат спечелени 2 х 10лв примерно? Очаквайте включване и от Стара Загора утре :)
[Quote]Защо за пет лева Към момента съм направил 20 кода на четирите си карти на абонамент, което прави 70 лв.[/Quote]
Аз имам 1 карта, но ни предстои да прехвърлим в понеделник още 5 към Виваком. Всичко на всичко ще спестим 85лв. Та затова толкова се занимавам да търся кодове :D
Аз имам 1 карта, но ни предстои да прехвърлим в понеделник още 5 към Виваком. Всичко на всичко ще спестим 85лв. Та затова толкова се занимавам да търся кодове :D
До тук колко кода имаме общо?
над 30 според мен.
CBA при пазарчето
Днес по обяд отивам в магазина на Виваком в Етрополе и ги гледам тъкмо се качили на един стол и опъват транспаранта.
Отивам и ги почвам:
- Ааа, най-после ви ги "докараха" значи :)
- Кое? - пита ме учудено мацката.
- Кодовете за играта - обяснявам й аз.
- Какви кодове? - продължава да недоумява тя.
- Ей тези, дето ги разпъвате на витрината - посочвам.
- Аааа, това ли? Това е просто промоция на Виваком. Не знам да има игра. - вдига рамене момичето и продължава да наглася плаката с кода, за чието съществуване не знае.
- Е, точно това е играта за рождения ден на Виваком - отчаяно се опитвам да й актуализирам данните, но тя продължава да ме гледа тъпо и неразбиращо :S
Видях, че случая е от безнадеждните и затова реших да свърша работата и да се махам.
- Може ли да го снимам - намекнах й да се помести и извадих телефона.
Тя ме погледна така, сякаш съм я помолил да ме удари със стола по главата и вдигна рамене:
- Добре, щом ти харесва.
И аз избухнах в смях :D :D :D
Кода беше 38682, а транспаранта си висеше накриво, сякаш му беше писнало да се разправя с некомпетентни служителки :|
Не питайте в кой точно офис се случи това - то и без това в града е само един (whistle)
Отивам и ги почвам:
- Ааа, най-после ви ги "докараха" значи :)
- Кое? - пита ме учудено мацката.
- Кодовете за играта - обяснявам й аз.
- Какви кодове? - продължава да недоумява тя.
- Ей тези, дето ги разпъвате на витрината - посочвам.
- Аааа, това ли? Това е просто промоция на Виваком. Не знам да има игра. - вдига рамене момичето и продължава да наглася плаката с кода, за чието съществуване не знае.
- Е, точно това е играта за рождения ден на Виваком - отчаяно се опитвам да й актуализирам данните, но тя продължава да ме гледа тъпо и неразбиращо :S
Видях, че случая е от безнадеждните и затова реших да свърша работата и да се махам.
- Може ли да го снимам - намекнах й да се помести и извадих телефона.
Тя ме погледна така, сякаш съм я помолил да ме удари със стола по главата и вдигна рамене:
- Добре, щом ти харесва.
И аз избухнах в смях :D :D :D
Кода беше 38682, а транспаранта си висеше накриво, сякаш му беше писнало да се разправя с некомпетентни служителки :|
Не питайте в кой точно офис се случи това - то и без това в града е само един (whistle)