Виваком промо 3 години - кодовете
Re: Виваком промо 3 години - кодовете
Ехх аз принципно съм от Етрополе или поне така се водя по лична карта само, ама забравих да накарам баща ми да мине да запише кода от Етрополе... (blush)
Хайде един код и от мен, 9J8U1 - от магазина на "Батенберг" (Главната) в Пловдив :)
39 кода и още незнаят за играта???? Егати кординацията между работодател и работници,не им ли праят на тия брифинг или нещо от сорта .Вече почти ще стигнем до 40 кода ,а тия се правят че ни са чули,ни видели...
Здравейте,
Ето няколко кода и от мен:
8R536 - Габрово, магазина на Николаевска
746G8 - Габрово, магазина на Радецка
Последния код (1F672) видях туко що, че вече го има, но не успях да изтрия снимката...
Ето няколко кода и от мен:
8R536 - Габрово, магазина на Николаевска
746G8 - Габрово, магазина на Радецка
Последния код (1F672) видях туко що, че вече го има, но не успях да изтрия снимката...
Добре де за какво са ви повече от 20 кода?:|
Нали за играта трябват 20?
Нали за играта трябват 20?
Зависи колко значки си събрал. Предполагам, че когато събереш и 6-те, може да понамалиш темпото. В общи линии може да имаш 20 кода от магазините им и нито един от Web, при което няма да може да играеш за една от 1000-та награди +Group 1 или +Data Unlimited S или 1 лв ако си на предплатена услуга...
-
- Регистриран: 14 юли 2011, 13:32
1f3g3 от Студентски град :)
Благодаря!Станаха 42 ако не съм изпуснал някой...
-
- Регистриран: 09 фев 2008, 14:13
Добре де, според получените смс-и съм отключил всички 6 значки. Някой може ли да ми обясни какъв е смисъла да пращаме още смс-и?
За спорта хахаха