Виваком промо 3 години - кодовете
-
- Регистриран: 09 фев 2008, 14:13
Re: Виваком промо 3 години - кодовете
Ми то вече става както по горе каза един колега освен да събираме за значка "Вива психопат"(blush):D
[Quote]7.4. Всеки участник е включен в тегленето на съответната награда толкова пъти, колкото кода е регистрирал до момента. Например, ако участник е регистрирал 50 кода и е спечелил значка VIVA Откривател то той участва в съответното теглене 50 пъти.[/Quote]
Може би това е отговора?!
[Quote]7.4. Всеки участник е включен в тегленето на съответната награда толкова пъти, колкото кода е регистрирал до момента. Например, ако участник е регистрирал 50 кода и е спечелил значка VIVA Откривател то той участва в съответното теглене 50 пъти.[/Quote]
Може би това е отговора?!
то наистина че вече като имаме всички значки няма смисъл от повече смс-и :D
Луд умора нема,
само се поти.:D:D;)
само се поти.:D:D;)
код от магазина на бул.Рожен София
13112
13112
Сега питах на оператор дали от офертата с кодовете може да се възползват и абонатите на мобилен интернет с модемчето,..отговорът беше орицалелен:(
-
- Регистриран: 24 окт 2010, 17:43
Да, да, само да посмеят да извъртят нещата, никъде не пише, че само гласовите мобилни услуги влизат в промоцията :]
p.s. ама като ги знам, нищо чудно да променят условията... :]
p.s. ама като ги знам, нищо чудно да променят условията... :]
Ти пращал ли си от модема?
-
- Регистриран: 24 окт 2010, 17:43
Баш от модема не, че картата съм я "боднал" в един таблет в момента, та през таблета и директно кодовете сканирах, но и пратих един SMS също и всичко си отчита както трябва. Ако не ти се пращат СМСи... сложи картата в няк'ъв GSM, който чете кодове (ако имаш под ръка такъв... смартфон) и така ги мини всичките набързо.
Хайде Стара Загора изоставате нещо, чакаме да се включите поне с 3 кода, колко магазина имате?(whistle)
[Quote]Хайде Стара Загора изоставате нещо, чакаме да се включите поне с 3 кода, колко магазина имате?[/Quote]
На теб нали вече не ти приема кодове от магазините? Защо напираш тогава толкова? :D
На теб нали вече не ти приема кодове от магазините? Защо напираш тогава толкова? :D