Виваком промо 3 години - кодовете
Re: Виваком промо 3 години - кодовете
Искам да благодаря на всички хора, които допринесоха с кодове в тази тема, супер сте:)
Пратих 20 кода от Viva Free-to и 20 кода от Traffic Unlimited S.
Да видим какво ще излезе :)
Пратих 20 кода от Viva Free-to и 20 кода от Traffic Unlimited S.
Да видим какво ще излезе :)
Е ти файла не може ли да отвориш? :X
Един код от Асеновград Магазин пл. Акад.Николай Хайтов № 3
[Quote]913U5[/Quote]
С този при мен стават 55 кода.
[Quote]913U5[/Quote]
С този при мен стават 55 кода.
Къде е тоя файл бре?
Браво банане за кода много благодарим(beer)(beer)(beer)(beer)(beer)(yes)(whistle)(cyber)
Браво банане за кода много благодарим(beer)(beer)(beer)(beer)(beer)(yes)(whistle)(cyber)
Е ти все едно за първи път четеш тази тема и не разбра за файловете, които постоянно обновявам. Хайде малко поразрови се и ги открий сам. Сигурно си единствения, който не знае за тях :D Добавих и последния код от Асеновград.
[B]Днес имах път до Трявна - ето кода и от магазина на Виваком с/у общината: 14844 :)[/B]
Досега съм регистрирал 40 кода и реших да последвам линка, който ми пращат при регистрацията на всеки смс, въпреки, че пише "...GPRS трафикът е безплатен" се оказа, че от предплатената ми карта са изчезнали 2.60 лв. Оказа се, че трафика за предплатени е безплатен при точка за достъп wap, а не internet. Ей, тия Виваком по-големи мърлячи и от Мтел се оказаха, да го бяха уточнили това в смс-а.
[Quote]5.2. С изпращането на SMS на номер 3333 или със сканирането на QR код и посещението на http://3years.vivacom.bg, от страна на абоната/потребителя на мобилната услуга, VIVACOM счита последния за регистриран за участие и съгласен с условията на играта. [/Quote]
[Quote]7.2.3 GPRS трафикът в мобилния сайт http://3years.vivacom.bg e безплатен за клиенти на мобилната абонаментна услуга на VIVACOM през точка за доатъп WAP и Interner и за клиенти на предплатената мобилна услуга на VIVACOM през точка за достъп WAP.[/Quote]
Ако трябва да сме честни те са го написали в правилата. Ти прочете ли ги принципно?
Edit: Добавих Трявна във файла, като обозначих и с червен надпис неактивните кодове от Web.
[Quote]7.2.3 GPRS трафикът в мобилния сайт http://3years.vivacom.bg e безплатен за клиенти на мобилната абонаментна услуга на VIVACOM през точка за доатъп WAP и Interner и за клиенти на предплатената мобилна услуга на VIVACOM през точка за достъп WAP.[/Quote]
Ако трябва да сме честни те са го написали в правилата. Ти прочете ли ги принципно?
Edit: Добавих Трявна във файла, като обозначих и с червен надпис неактивните кодове от Web.
Някой каза че не са неактивни,а е имало проблем и впоследствие ги е приело кодовете,така че може и да са активни още.
преди 2-3 часа ги сканирах с телефона и за тези даваше, че се опитвам да регистрирам невалидни кодове. За другите ми даваше, че вече съм регистрирал тези кодове. А пък и аз не мисля да ги махам от файловете, така че който иска да може да пробва.