Виваком промо 3 години - кодовете
Re: Виваком промо 3 години - кодовете
[Quote]Да и при мен е същото,[/Quote]
Е, значи повредата не е в нашия телевизор! :)
Е, значи повредата не е в нашия телевизор! :)
Да и днес питах оператор той ми каза само теглене всяка неделя и на 30.09 .
Някой взимал ли е 100% отстъпка срещу 20 кода?
Някой взимал ли е 100% отстъпка срещу 20 кода?
Пак казвам, че в момента единствените награди, които се теглят всяка седмица са за събрани 3 кода. Всички останали награди след края на играта!
[Quote]Да и днес питах оператор той ми каза само теглене всяка неделя и на 30.09 .
Някой взимал ли е 100% отстъпка срещу 20 кода? [/Quote]
Аз миналата седмица получих смс че печеля безплатен +GROUP 1, +DATA Unlimited S. Но се оказа, че не мога да ползвам DATA Unlimited S, понеже вече го имам като абонамент. Така и не се обадих на 123 да си подтвърдя наградата.
(whistle)
Някой взимал ли е 100% отстъпка срещу 20 кода? [/Quote]
Аз миналата седмица получих смс че печеля безплатен +GROUP 1, +DATA Unlimited S. Но се оказа, че не мога да ползвам DATA Unlimited S, понеже вече го имам като абонамент. Така и не се обадих на 123 да си подтвърдя наградата.
(whistle)
Обади се за да ти махнат таксата от настоящия пакет за един месец. Аз съм на Вива фрий и спечелих +DATA Unlimited S , но ми направиха 100 % отстъпка за месец на ползвания от мен от доста време пакет + Net S (параметрите са същите като на DATA ънлимитед S)
Хм аз сега звъннах на 123 и ми казаха, че не може. Единствено мога да заявя активиране на някоя от тези 2 спечелени услуги. (angry)
Може, може!!! На мен ми каза, че понеже съм на Вива фиий не може да ми активира +дата ънлимитед, но може да ми направи 100% отстъпка от + Net S за един месец, защото е със същите параметри, а и без това го ползвам. Ето днес ми излезе фактурата и отстъпката си е отразена коректно и сега този месец пакета ми е безплатен. Настоявай непременно да ти направят отстъпката!
Поредната абсолютна помиярщина от ВиваЦом - имам изпратени над 60 (!!!) кода, и въпреки това, днес получавам съобщение, че имам нова фактура на стойност едиколкоси лева. Звъннах на 123, половин час им обяснявам, че според ТЕХНИТЕ правила при 20 изпратени кода АВТОМАТИЧНО трябва да ми опростят сметката по тази фактура (при положение, че и в списанието им, и на собствения им сайт, пише същото), но оФцЪтЪ - не, та не, щяло да се тегли томбола, и който го изтеглят - ще получи отстъпка, който не го изтеглят - няма да получи, така им обяснили на тях... :X
Абсолюнни помияри, добре че не се излъгах да преподпиша договора си на някои от "прИмоциите" и другият месец ще ги отсвиря завинаги!
Абсолюнни помияри, добре че не се излъгах да преподпиша договора си на някои от "прИмоциите" и другият месец ще ги отсвиря завинаги!
Добре де не разбрахте ли, че като свърши играта тогава всички получават отстъпка от 1 месечна такса. Сто пъти го дъвкахме това...
Напротив, пише че всички ВИВА "богове" (т. е. - изпратилите 20 кода) получават 100 % отстъпка от месечната си сметка, без никакви други условия! А и ако се чака края на играта, за да ти дадат "наградата" - защо днес ми активириха веднага спечеленият пакет дейтъ ънлимитед С за един месец? За пореден път се убеждавам, че това е операторът с най-нагли, некадърни и некомпетентни служители и с най-подвеждащите "оферти"!