Виваком промо 3 години - кодовете
Re: Виваком промо 3 години - кодовете
То награда всички ще получим (blush) Аз лично съм си осигурил 70 лв. награди под формата на спестени такси. Сега остава и едно Нексусче да цъфне и живота ще е е песен (whistle)
Званях на 123 да питам за наградите и казаха,че докрая на седмицата ще бъдат публикувани в страницата на виваком и играта има вероятност да бъде удължена поради големия интерес на клиентите им.
Малко красноречиво инфо получих от направено от мен запитване за това дали всички регистрирали 20 и повече кода печелят 100% отстъпка от месечна такса или 10лв. бонус за предплатени карти, гласящо:
[Quote]Уважаеми г-н ********,
Във връзка с Вашето оплакване, искаме да Ви уведомим, че наградите за играта по случай 3-годишнината на VIVACOM, ще бъдат изтеглени на 30.09.2012 г. Благодарим Ви, че използвахте онлайн канала на VIVACOM![/Quote]
[Quote]Уважаеми г-н ********,
Във връзка с Вашето оплакване, искаме да Ви уведомим, че наградите за играта по случай 3-годишнината на VIVACOM, ще бъдат изтеглени на 30.09.2012 г. Благодарим Ви, че използвахте онлайн канала на VIVACOM![/Quote]
[Quote]..ще бъдат изтеглени на 30.09.2012 г.[/Quote]
Много интересно, как така !? Ще бъдат изтеглени вчера, но в бъдеще време ? Би трябвало в случая да се формулира : "..бяха изтеглени на 30.09.12 г." :|
Много интересно, как така !? Ще бъдат изтеглени вчера, но в бъдеще време ? Би трябвало в случая да се формулира : "..бяха изтеглени на 30.09.12 г." :|
От кой магазин е кода? ;)
[Quote]От кой магазин е кода? [/Quote]
Има ли значение - играта нали вече свърши. :|
Има ли значение - играта нали вече свърши. :|
Той така ги спуска кодовете, за да гадаем от къде са хахаха
[Quote]Много интересно, как така !? Ще бъдат изтеглени вчера, но в бъдеще време ? Би трябвало в случая да се формулира : "..бяха изтеглени на 30.09.12 г." :| [/Quote]
Много се извинявам, мейла е от преди 3 дни, нищо, че им писах със запитване на уж чат-клиента преди повече от седмица-две. За това е в бъдеще време!
И все пак не е ли достатъчно обезпокоително, че питайки за 20 регистрирани кода и конкретно бонус от 10 лева и една месечна отстъпка ми отговарят, че наградите ще бъдат изтеглени??? Нали уж тези награди бяха сигурни???
Много се извинявам, мейла е от преди 3 дни, нищо, че им писах със запитване на уж чат-клиента преди повече от седмица-две. За това е в бъдеще време!
И все пак не е ли достатъчно обезпокоително, че питайки за 20 регистрирани кода и конкретно бонус от 10 лева и една месечна отстъпка ми отговарят, че наградите ще бъдат изтеглени??? Нали уж тези награди бяха сигурни???
Ами поредната измама на ВиваЦом - уж всеки пИчели, пък сега - който изтеглим, той ще пИчели :D
Кода е от магазин на Вивател :D:D:D:P;)(flower)(flower)(flower)
Ха да видим сеа има ли късметлии между нас?(woo)
Ха да видим сеа има ли късметлии между нас?(woo)