Виваком промо 3 години - кодовете

MURDOG
Регистриран: 23 юни 2010, 20:31

Re: Виваком промо 3 години - кодовете

Мнение от MURDOG » 05 окт 2012, 01:19

И сега значи трябва да се обаждам да питам за номераси на сметка дали печеля нещо вместо да получа смс ? След два дена идва осми ,не че ще хукна точно на датата на излизане на фактурата ми да плащам ама поне да пратят на хората съобщение ЩЕ ПЛАЩАМЕ ЛИ ТАКСИ ИЛИ НЯМА .Да не стане така да си платим безплатната такса ????

nmnikolov
Регистриран: 19 ное 2008, 22:47

Мнение от nmnikolov » 05 окт 2012, 08:07

Ти на сляпо ли си плащаш сметките?

KuKeR
Регистриран: 31 окт 2006, 10:37

Мнение от KuKeR » 05 окт 2012, 10:27

При мен - пълно затишие! Нито смс-си, нито отстъпки! :S

MURDOG

Мнение от MURDOG » 05 окт 2012, 10:39

Не , но ако не получа как да знам дали да плащам сметка или НЕ! В ИГРАТА ИЗРИЧНО Е КАЗАНО [quote] Събираш 20 кода откъдето и да е , ставаш VIVA Шампион. В края на играта всички Богове ще получат 100% отстъпка от месечната си такса на абонаментния си мобилен план или 10 лв. време за предплатени разговори [/quote] Аз имам ПОВЕЧЕ от 20 смс-а, но не съм получил съобщение .Питам на 123 казват ми ” ако не си избран НЕпечелиш “. Е питам АЗ ,как хем автоматично съм VIVA Шампион с 20 смс –а и печеля 100% остъпка от такса ,а пък хем трябвало да ме изберат ?????????

nmnikolov

Мнение от nmnikolov » 05 окт 2012, 11:01

За Вива шампион не трябва да изпращат смс-и, понеже няма томбола за тази награда. А дали имаш отстъпка ще разбереш във фактурата. Първо никой оператор не иска от теб да си платиш сметката, преди да си получил фактурата на адреса или пък ако си активирал efaktura. Фактура ще получиш дори и за 0лв., в която е описана остъпката.

И пак не мога да разбера какво значи това "Не , но ако не получа как да знам дали да плащам сметка или НЕ!". По твоята логика ще ти излезне фактура за дадена сума, ама понеже ти видиш ли си спечелил отстъпка за 1 месец то не трябва да я плащаш. Няма такова нещо, отстъпката се калкулира във фактурата и ако ти излезне фактура за дадена сума, то трябва да я платиш задължително. Явно нямаш никаква представа как се начисляват отстъпки и какво представляват фактурите принципно...

MURDOG

Мнение от MURDOG » 05 окт 2012, 11:47

[quote] съберете 20 кода. В такъв случай гарантирано печелите един месец без абонаментна такса [/quote]

[quote]За Вива шампион не трябва да изпращат смс-и[quote]

[/b] А ,дойдохме ли си на думата, а на мен ми казаха от 123 "чакай да получиш смс ако те изберат печелиш безплатна такса " Там във Виваком въобще незнаят май за кво става въпрос .[b]

nmnikolov

Мнение от nmnikolov » 05 окт 2012, 11:51

Понеже явно не си си направил труда да прочетеш и правилата и наградите да те светна нещо:
[Quote]VIVA Играч

Това е значката, която участникът получава при регистрация на 13 уникални кода от кампанията, без значение от типа им.

Притежателите на тази значка могат да спечелят една от 10 броя награди: 100 % отстъпка на една месечна такса или +Group 1 за абонатите на договор или зареждане на стойност 10 лева на потребителите на предплатени услуги.[/Quote]

[Quote]VIVA Шампион

Това е значката, която участникът получава при регистрация на 20 уникални кода от кампанията, без значение от типа им.

Всички притежатели на тази значка получават: 100 % отстъпка на една месечна за абонатите на договор или зареждане на стойност 10 лева на потребителите на предплатени услуги.

Притежателите на тази значка могат да спечелят един от 3 броя Samsung Galaxy Nexus.[/Quote]

Светна ли ти сега защо може да получиш смс, че печелиш 100% отстъпка от 1 месечна такса?! И нека сега всички, които мрънкат малко да се замислят... Viva Шамион се печели автоматично и се активира автоматично. Наградите за Viva Играч са общо 2 за абонатите на договор, но само 1 може да се избере. Това значи, че трябва да се обадите и да изявите желание коя точно да ви активират - Group 1 или 100% отстъпка от месечната такса. И да трябва да получите смс ако печелите от Viva Играч. Колегите, на които са им заредили предплатените карти с по 10лв. за Вива Шампион всички ли са се обаждали да искат това зареждане?

MURDOG

Мнение от MURDOG » 05 окт 2012, 11:55

Знам правилата , но виж колко са неинформирани от вива и ми казаха че за таксата се чака смс :D:D:D:D

nmnikolov

Мнение от nmnikolov » 05 окт 2012, 12:03

[Quote]Знам правилата , но виж колко са неинформирани от вива и ми казаха че за таксата се чака смс [/Quote]

Ами разбира се, че така ще кажат. За Вива Шампион не би следвало да им се обаждаме. След като искаш активиране на 100% отстъпка от месечната такса значи ти твърдиш, че си спечелил Viva играч. Затова трябва да си получил смс, а и след получаването системата обозначава, че си спечелил тази награда. По този начин като звъннеш да активираш наградата от Viva играч операторката ще види в системата, че имаш изпратен смс за тази награда и явно си спечелил. Сега ти като си и звъннал и си поискал такава награда, а явно не си спечелил тя от къде да знае, че изобщо си спечелил от Viva играч?

MURDOG

Мнение от MURDOG » 05 окт 2012, 12:15

Разбрахте ,разбрах те .. Вива Шампион се печели без нужда отуведомление със смс събираш ги и печелиш тва го знам , става автроматично , но е ето, факт че от вивата незнаят това ! На мене служителката като я питах за Вива Шампион ми каза че трябвало да чакам смс ! Споко, Разбрахте !(yes)(yes)(yes)

Отговори