Виваком промо 3 години - кодовете
Re: Виваком промо 3 години - кодовете
И аз звънях на Call центъра, като преди това по-рано сутринта се отбих до техен магазин. Еми нямат кодове... В магазина ми казаха: "Чакаме инструкции". От Call центъра първо взе да ми разправя ама как така трябва да има кодове, после ме пита ама с управител ли съм разговарял и че него трябва да питам кога ще има кодове. Като питах на кой телефон мога да се обърна, за да получа официална информация ми каза да пусна запитване през сайта. Е пуснах ама като оплакване и хоп... до 20 дни ще го разгледат детайлно и ще се свържат. Май сега ще пускам и запитване. Иначе не е нужно да сканирате баркодовете, може сами да си сглобите линковете. Те са елементарни, като всички изглеждат така, като XXXXX е кода:
http://3years.vivacom.bg/XXXXX
http://3years.vivacom.bg/XXXXX
Вие не разбрахте ли, че са разбрали за темата а тях тва не ги устройва, колко хора, ще я прочетат и, ще се възползват?!? Най-вероятно, ще променят условията или потулят нещата...:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
[Quote]Вие не разбрахте ли, че са разбрали за темата а тях тва не ги устройва, колко хора, ще я прочетат и, ще се възползват?!? Най-вероятно, ще променят условията или потулят нещата...[/Quote]
И аз това си мислех... Ето отговор от тях:
"Уважаеми г-н Николов,
Във връзка с Вашето оплакване, искаме да Ви уведомим, че QR кодовете ще бъдат налични в търговската мрежа на VIVACOM през тази седмица след 12.09.2012 г.
Моля, приемете нашите искрени извинения за изпитаните от Вас неудобства.
Благодарим Ви, че използвахте онлайн канала на VIVACOM!
Aко имате допълнителни въпроси, моля попълнете контактната форма тук"
Аз вместо да се ровя в сайта им си инсталирах една програма, която обхожда сама целия им сайт и сваля всички изображения за 10 минути :)
И аз това си мислех... Ето отговор от тях:
"Уважаеми г-н Николов,
Във връзка с Вашето оплакване, искаме да Ви уведомим, че QR кодовете ще бъдат налични в търговската мрежа на VIVACOM през тази седмица след 12.09.2012 г.
Моля, приемете нашите искрени извинения за изпитаните от Вас неудобства.
Благодарим Ви, че използвахте онлайн канала на VIVACOM!
Aко имате допълнителни въпроси, моля попълнете контактната форма тук"
Аз вместо да се ровя в сайта им си инсталирах една програма, която обхожда сама целия им сайт и сваля всички изображения за 10 минути :)
Опасен си колега, браво!!!(yes)
И появиха ли се 13 кода в сайта им?
Ако след 12 ги има по магазините ммм какво забавление ни чака, всички ще ги знаем, горките от Виваком.:D
И появиха ли се 13 кода в сайта им?
Ако след 12 ги има по магазините ммм какво забавление ни чака, всички ще ги знаем, горките от Виваком.:D
-
- Регистриран: 11 сеп 2012, 11:33
346U5 -- http://vivacom.bg/bg/residential/promotions/mobile_postpaid/nokia_lumia_610
(beer)
(beer)
Не, само 8-те кода намира засега на сайта им...
Съдейки по последната добавка в описанието на играта, трябва да се рови и в страницата им във Фейсбук ;)
И там гледах и няма нищо ново.
Vivacom от страницата им във facebook:
[Quote]Здравейте,
Благодарим ви за интереса към играта! До два дена всички наши магазини в София ще имат кодове, а до една седмица - и всички в страната. Търсенето продължава! Очаквайте изненада и тук, на страницата ни във Facebook малко по-късно.[/Quote]
Както се казва "Кърфица да му задреш в задника, бодлива тел ще изкара"
Daniela Asenova
[Quote]QR Код виваком Koi iska da menkame na ls da pishe :D[/Quote]
Vivacom от страницата им във facebook:
[Quote]Здравейте,
Благодарим ви за интереса към играта! До два дена всички наши магазини в София ще имат кодове, а до една седмица - и всички в страната. Търсенето продължава! Очаквайте изненада и тук, на страницата ни във Facebook малко по-късно.[/Quote]
Както се казва "Кърфица да му задреш в задника, бодлива тел ще изкара"
Daniela Asenova
[Quote]QR Код виваком Koi iska da menkame na ls da pishe :D[/Quote]
Това е поснато преди 30мин във фейсбук страницата им:
Благодарим ви за интереса към играта! До два дена всички наши магазини в София ще имат кодове, а до една седмица - и всички в страната. Търсенето продължава! Очаквайте изненада и тук, на страницата ни във Facebook малко по-късно.
Благодарим ви за интереса към играта! До два дена всички наши магазини в София ще имат кодове, а до една седмица - и всички в страната. Търсенето продължава! Очаквайте изненада и тук, на страницата ни във Facebook малко по-късно.
Хахаха:D
на час по лъжичка май ще стане :D
Както при Апле, но определено ме заинтригува играта им: )
Значи първи шопите ще имаат кодове, по късно ние в провинцията:D
Страницата им във фейса е следя да видим до края на деня колко кода ще пуснат: )(cyber)
на час по лъжичка май ще стане :D
Както при Апле, но определено ме заинтригува играта им: )
Значи първи шопите ще имаат кодове, по късно ние в провинцията:D
Страницата им във фейса е следя да видим до края на деня колко кода ще пуснат: )(cyber)