Виваком пуска нов план
Re: Re: Re: Виваком пуска нов план
Новите планове са супер. За 29,90лв е перфектен от където и да се погледне. 4000 минути за човек като мен, са си напълно неограничени, не че 2000 не ми стигат. На мен ми харесва повече това което ползвам, защото нета ми е повече, докато при другия вариант, за всеки нов пакет от 4000мб. трябва да се доплащат по 2лв. Дано разделението на дневен/нощтен трафик си остане само за плашене на гаргите!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Виваком пуска нов план
Не ви разбирам ентусиазма.За около 15 лв не виждам нищо изгодно,сега при пренос и трите оператора дават доста повече.Във високия ценови клас за 30 лв,досега предлагаха 2000 мин.,което според всички мои познати и приятели е повече от необходимото и възможно за изговаряне и 10000 мв интернет,а сега са 4000 мин и 4000 мб,евентуално 8000 за 32 лева. Има ли значение дали ще ти останат неизговорени 500 или 2500 минути?
Плана от 70 лв няма да коментирам освен ако цената не стане промоционална.
Плана от 70 лв няма да коментирам освен ако цената не стане промоционална.
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Re: Re: Re: Виваком пуска нов план
[Quote]Нека видим и на колко ще го ограничават след изчерпване на МБ-тите. Това е от съществено значение за по-малките пакети. [/Quote]
64kbps за всички планове след изчерпване на бързите.
64kbps за всички планове след изчерпване на бързите.
Отчайващо.
Re: Re: Re: Re: Re: Виваком пуска нов план
Може и Нет&Кол да си остане. Но и да не остане, не може да не пуснат промоционално 70-левовия - все пак 100-левов беше на промоция досега (А и именно тези 100 лв стандартна такса си бяха проблем в някои случаи, така че малко по-малко трфик за подобна сума, но стандартна, може да бъде по-добър вариант).
Иначе вярно, че до 24 лв тарифите си остават супер дървени, но да видим дали пък няма да увелкичат скоростта след изчерпване, тогава би било доста по-друго.
edit: Ако е 64кб/с, тогава да, абсолютно дърво отново (no)
Ще се чака Макс, макар че мрежата на Мтел хич не е читава.
Иначе вярно, че до 24 лв тарифите си остават супер дървени, но да видим дали пък няма да увелкичат скоростта след изчерпване, тогава би било доста по-друго.
edit: Ако е 64кб/с, тогава да, абсолютно дърво отново (no)
Ще се чака Макс, макар че мрежата на Мтел хич не е читава.
Ванка, на мен 4000 минути могат да ми стигнат за година ... :)
Но да, прав си - това практически е план с неограничени минути за 30 лв.
Но да, прав си - това практически е план с неограничени минути за 30 лв.
Re: Re: Re: Re: Re: Виваком пуска нов план
[Quote]Не ви разбирам ентусиазма.За около 15 лв не виждам нищо изгодно,сега при пренос и трите оператора дават доста повече.[/Quote]
Кой е казал, че за мен 15лв-те предложения са изгодни за да се обръщаш към мен? Аз не искам да се ограничавам, знам си потреблението, направил съм си сметката и толкова ползвам.
[Quote]Във високия ценови клас за 30 лв,досега предлагаха 2000 мин.,което според всички мои познати и приятели е повече от необходимото и възможно за изговаряне и 10000 мв интернет,а сега са 4000 мин и 4000 мб,евентуално 8000 за 32 лева. [/Quote]
Първо, плановете от 30 и 40лв не са висок, а среден клас. Второ, 2000 минути са си добре за мен лично, защото говоря по работа доста, а и с приятели. Трето, за 30лв имам 10гб, това е с 6 повече от новата оферта. За всеки клиент има по нещо. За едните двойно повече трафик и по-малко минути, а за другите двойно повече минути и по-малко трафик.
[Quote]Плана от 70 лв няма да коментирам освен ако цената не стане промоционална.[/Quote]
Нали искате флагмани за по 2-3лв? Ако започнат да ги дават така, ще е именно с плановете от 70лв и нагоре! Това е вече високия клас.
Кой е казал, че за мен 15лв-те предложения са изгодни за да се обръщаш към мен? Аз не искам да се ограничавам, знам си потреблението, направил съм си сметката и толкова ползвам.
[Quote]Във високия ценови клас за 30 лв,досега предлагаха 2000 мин.,което според всички мои познати и приятели е повече от необходимото и възможно за изговаряне и 10000 мв интернет,а сега са 4000 мин и 4000 мб,евентуално 8000 за 32 лева. [/Quote]
Първо, плановете от 30 и 40лв не са висок, а среден клас. Второ, 2000 минути са си добре за мен лично, защото говоря по работа доста, а и с приятели. Трето, за 30лв имам 10гб, това е с 6 повече от новата оферта. За всеки клиент има по нещо. За едните двойно повече трафик и по-малко минути, а за другите двойно повече минути и по-малко трафик.
[Quote]Плана от 70 лв няма да коментирам освен ако цената не стане промоционална.[/Quote]
Нали искате флагмани за по 2-3лв? Ако започнат да ги дават така, ще е именно с плановете от 70лв и нагоре! Това е вече високия клас.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком пуска нов план
По-добре да наблегнат на изгодността на плановете, вместо на телефоните.
Телефони вече и на свободна продажба има предостатъчно евтини. А който търси скъп, не би трябвало да е опрял до оператора и да не може да си го купи от другаде.;)
Телефони вече и на свободна продажба има предостатъчно евтини. А който търси скъп, не би трябвало да е опрял до оператора и да не може да си го купи от другаде.;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком пуска нов план
Ами ето,ти сам казваш,че стария нет енд кол е по-изгоден,и аз това казвам.Мисля,че ще го спрат,както Теленор и Мтел спряха плановете си с 10 000 мб нет за 30 лв.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком пуска нов план
Ми те плановете са си екстра. Аз не съм споменавал нищо за телефони, но щом повдигаш темата - вземи си айфон от външен търговец на изгодна цена.:D
Иначе плановете са си много добри. Виваком имат страхотна мрежа и сърфиране, войп, и друго е истинско удоволствие. Разговорите са чудесни с кристално качество, каквото е вече и при Теленор.
Забравили сте навремето, когато плащахте за една нищожна част от това, което сега се предлага баснословни суми. Аз имах сметки по 100 - 120 и 170лв преди няколко години. В момента плащам по точно 46,50лв на двата оператора, тоест мога спокойно да се насоча и към план от 40 или 50лв.!
Иначе плановете са си много добри. Виваком имат страхотна мрежа и сърфиране, войп, и друго е истинско удоволствие. Разговорите са чудесни с кристално качество, каквото е вече и при Теленор.
Забравили сте навремето, когато плащахте за една нищожна част от това, което сега се предлага баснословни суми. Аз имах сметки по 100 - 120 и 170лв преди няколко години. В момента плащам по точно 46,50лв на двата оператора, тоест мога спокойно да се насоча и към план от 40 или 50лв.!
Samsung GALAXY S22 Ultra