Виваком решиха да измамят клиентите на предплатени карти
Re: Виваком решиха да измамят клиентите на предплатени карти
Преди малко говорих с един приятел, който тества вивафрий картата и ми каза, че неговата е направила 30-тина Мбпс даунлоуд, което не е хич малко, за безплатен интернет. След час се прибира и синът ми от училище и той има такава с един айфон 7 ще видя как е при него, ако е 30-40Мбпс, е нормано и значи е нещо от ъпдейта ми до ios15.4. По-старите телефони, които не могат да правят CA от една клетка скороста на даунлоуд е някъде 30-40Мбпс съм забелязал.
И май е най-добре да не се обсъжда това публично та да не им даваме материал за размисъл
Сега изрових един 6с на маса години и си сложих картата в него, но повече от 28Кбпс не може да направи, мойта карта със сигурност е отрязана от към скорост, а имам пари по нея 18-19лв, не е като да нямам. Прави ми впечатление, че някъде 2г беше този бонус. Аз лично го свързвах с пандемията, тогава и домашните интернети ги пускаха на максимална скорост, независимо от таксата която плащаш, но "Всяко хубаво нещо си има някога край". Вероятно понеже се разхлабва положението и премахват всички бонуси, които имахме за пандемичния период. Важното е да сме живи и здрави!
-
- Регистриран: 19 ное 2017, 10:18
Хората отдавна предупреждаваха, че много сайтове може да се счупят като Гугъл пуснат Chrome версия 100, само Vivacom не са разбрали...
За тях версия 100 е версия 10 и сайтът им изплюва тази грозна грешка:
https://www.techradar.com/news/chrome-1 ... e-is-on-it
https://9to5google.com/2021/12/28/googl ... solutions/
За тях версия 100 е версия 10 и сайтът им изплюва тази грозна грешка:
https://www.techradar.com/news/chrome-1 ... e-is-on-it
https://9to5google.com/2021/12/28/googl ... solutions/
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
-
- Регистриран: 19 ное 2017, 10:18
Рано рано ми се обадиха от Виваком за една предплатена карта Free2Go да предложат по-добри условия, а именно:
- 200 национални минути
- 200 МБ интернет
- след изчерпване на минутите - негораничени в мрежата на Виваком
.... срещу 9.99 лв на месец.. не издържах и ги прекъснах (без това бях ядосан, че ме събудиха), попитайки "Къде е логиката, в момента срещу тази сума получавам повече минути и 12 ГБ инернет" и отсякоха:
"От първи ноември ще се променят условията, за 9.99 ще се получават само 30 МБ и 30 МБ, така че можете да минете на новия план...
Не го пишело никъде, но би трябвало да съм получил СМС. Картата не я ползвам аз, така че не съм сигурен за СМС-а. Някой друг да е получил обаждане/СМС?
- 200 национални минути
- 200 МБ интернет
.... срещу 9.99 лв на месец.. не издържах и ги прекъснах (без това бях ядосан, че ме събудиха), попитайки "Къде е логиката, в момента срещу тази сума получавам повече минути и 12 ГБ инернет" и отсякоха:
"От първи ноември ще се променят условията, за 9.99 ще се получават само 30 МБ и 30 МБ, така че можете да минете на новия план...
Не го пишело никъде, но би трябвало да съм получил СМС. Картата не я ползвам аз, така че не съм сигурен за СМС-а. Някой друг да е получил обаждане/СМС?
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Лъжат, разбира се. От половин месец имам free2go и не съм получавал нищо такова, освен това ментелските важат поне до февруари, така че не се връзва да пуснат такива безумни условия докато има много по-нормални при конкуренцията. Пък и все пак са картел, рядко правят нещо несъгласувано.monster789 написа: ↑07 окт 2022, 09:37Рано рано ми се обадиха от Виваком за една предплатена карта Free2Go да предложат по-добри условия, а именно:
- 200 национални минути
- 200 МБ интернет
Това няма да стане , може да има някаква промяна която да засегне нови предплатени условия за нови активации.В най лошият случай за старите предплатени ще са стандартни условия за 10 лв е 2000 мб интернет. Тези същите условия ми ги предлагаха няколко пъти още преди шест месеца."От първи ноември ще се променят условията, за 9.99 ще се получават само 30 МБ и 30 МБ, така че можете да минете на новия план...
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
Това се предлагаше преди 5-6 години 2000мб за 10лв и няма да смеят да направят крачка назад в лошия смисъл!
И защо реши, че не могат да вдигнат цените?!?ligaeuropa написа: ↑07 окт 2022, 12:29Това се предлагаше преди 5-6 години 2000мб за 10лв и няма да смеят да направят крачка назад в лошия смисъл!
Стандартните условия са 2000мб и минути,ако искаш.Да не си мислиш,че ще глезят до без край с 12000мб?ligaeuropa написа: ↑07 окт 2022, 12:29Това се предлагаше преди 5-6 години 2000мб за 10лв и няма да смеят да направят крачка назад в лошия смисъл!