Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
Е, те няма как да пуснат на всичките карти, все пак е тест. Да не са луди да им сринат мрежата?:D
Аз се надявам да ми ги оставят до края на договора. Дори не искам да ми ги обновяват на всяка билинг дата. Не съм от тежките потребители. Дори и една тера не мога да източа.:)
Аз се надявам да ми ги оставят до края на договора. Дори не искам да ми ги обновяват на всяка билинг дата. Не съм от тежките потребители. Дори и една тера не мога да източа.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
Последните два дни съм по-скромен, все пак трябва и да се ходи на работа :) За 5 дни около 50 GB успях да източа:
Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
Нали уж за лоялни клиенти? Пак някои са "по-равни"...
Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
На daskal.eu от безплатните някой май се похвали, че е получил. Е, аз не съм. Може би зашото съм прекратявал договор.
Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
2 терабайта?!Това е нещо абсурдно голямо в случая.Такъв трафик може да се получи единствено при COOLBOX с техния [i][B]1 Gbps[/B][/i] интернет:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
Успях да стигна 30-те гиги, а до засичане имам още 11 дни.:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
имам на картата от Даскал-а, но на тези които се водят на мое име (2 броя за данни) нямам.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
В някои квартали на София забелязвам намаляване на скороста с 10-20 Mpbs от няколко дни. Съвпадна със старта на неограничения нет от 2 Терабайта за някои клиенти. Очевидно всеки ползва на макс, аз самия успях да изтегля почти 70 GB за 6 дни. И въпреки лекото намаление на скороста на някои места, мрежата на Виваком се държи много стабилно (yes)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
какво правите бе пичове,интернет до сега не сте ли виждали че така се нахвърляте ,като на банани по бай-Тошово време?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
Да. Айде, да беше преди 10 години, когато сваляхме с 50 Kbps, но сега не виждам смисъл, освен ако нямаш домашен нет... :D