Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
Аз имам домашен нет на 2 места, но това не ми пречи, когато пътувам по 7-8ч. да не си свалям филми в движение. :D За справка: на М-тел съм, нямам 2000ГБ :|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
Тестваме мрежата на претоварване :D
След днешните няколко торента минах 50GB, а има още 16 дни, докато ме занулят :P
След днешните няколко торента минах 50GB, а има още 16 дни, докато ме занулят :P
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
Аз свалих малко над 300 ГБ и продължавам да точа.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
Ето ви от Шизото. Вие си го плюете, той си привлича клиенти, а и си точи на воля. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
Точно така! Помагаме на Вива да установят колко може да понесе мрежата им на върхово натоварване, за да пуснат по-големи нет пакети по натам.
Сега свалих viva pcloud- облачна услуга, за абонати на Виваком дава безплатно 128 GB пространство за съхранение. Нито една от безплатните облачни услуги не дава толкова. Имат и добър десктоп клиент за компютъра, сега го тествам. Интересен е и облачния аудио плеър, можете да си слушате колекцията от музика, качена в облака (yes) Хубаво нещо е неограничения 4G мобилен нет :)
Сега свалих viva pcloud- облачна услуга, за абонати на Виваком дава безплатно 128 GB пространство за съхранение. Нито една от безплатните облачни услуги не дава толкова. Имат и добър десктоп клиент за компютъра, сега го тествам. Интересен е и облачния аудио плеър, можете да си слушате колекцията от музика, качена в облака (yes) Хубаво нещо е неограничения 4G мобилен нет :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
[quote] Хубаво нещо е неограничения 4G мобилен нет [/quote]
Айде не прекалявай с рекламата, че ще разберат повече хора(от форума :D) и ще се претовари наистина мрежата. Междудругото каво стана с Макс и Булсат, нали мразеше тройния картел или пак те върнаха във Вивата на работа? :D
Имайте предвид, че много корпоративни клиенти, особено служители на министерства, ведомства, университети отдавна ползват неограничен мобилен интернет. Така че в момента вивата не са открили топлата вода. :(
Айде не прекалявай с рекламата, че ще разберат повече хора(от форума :D) и ще се претовари наистина мрежата. Междудругото каво стана с Макс и Булсат, нали мразеше тройния картел или пак те върнаха във Вивата на работа? :D
Имайте предвид, че много корпоративни клиенти, особено служители на министерства, ведомства, университети отдавна ползват неограничен мобилен интернет. Така че в момента вивата не са открили топлата вода. :(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
Не са ли? Никой от нас с двата терабайта не е корпоративен клиент, не бачка в министерства, ведомства или университети. Така че в момента Вива има най много топла вода, при тва подарък, не за милионерите корпоративни клиенти, а за простосмъртни...
Защо се заяждаш с човека? Нима няма право да е доволен, че има възможноста да ползва 4G неограничен интернет? Нали и темата е затова?
Колкото и да не ти се вярва много хора научават интересни новини, свързани с мобилните технологии и оператори, точно от форуми като този.
Корпоративните клиенти не са частните такива. Прави разлика! В момента наблюдаваме може би подготовка за бъдещи аб.планове с неограничени разговори и 4G интернет.
Колкото и да не ти се вярва много хора научават интересни новини, свързани с мобилните технологии и оператори, точно от форуми като този.
Корпоративните клиенти не са частните такива. Прави разлика! В момента наблюдаваме може би подготовка за бъдещи аб.планове с неограничени разговори и 4G интернет.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
Каквото и да говорим, това е уникален подарък от Виваком. По този начин доказват, че мислят за клиентите си. Ако са първите, които пуснат неограничен моб.интернет, то това ще е прецедент в цяла Европа. Радвам се, че има такива оператори, които спомагат за развитието на телекомуникационния сектор у нас.