Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
потвърждавам, днес ми се занули сметката и отново имам 2ТБ до 8.05
Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
Докъде стигнах с точенето.:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
Много си скромен :D
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
Много добре. Това потвърждава, че няма никакъв бъг или нещо такова. Всичко си е неофициален тест на мрежата на Виваком, вероятно с цел предстоящо пускане на LTE-A мрежа.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
Не забелязвам някакъв спад в скоростите откакто пуснаха бонуса в моя квартал. Поне при мен скоростите са си същите както преди. Те по-принцип не са високи - 20-30 мбпс. Освен това навътре в апартамента губя 4G, а по едно време ме изхвърляше направо на 2G. Затова ползвам повече мтел, който има двойно по-високи скорости и не губи 4G вътре в апартамента. Става дума за района на бул. Витоша.
Почти стигнах 100-те GB:
Колеги, бъдете по-активни и теглете повече :) Този нет затова е даден, за да се ползва. Дано след края на теста Виваком ни изненадат с хубави пакети с много нет, по 50, 100, а защо не и 200 GB...
Изтеглете си Viva pcloud, поклучавате като абонати на Виваком 128 GB безплатно облачно пространство. Никой друг не ви дава толкова, а сега с тези 2 терабайта нет можете да тествате на воля!
Колеги, бъдете по-активни и теглете повече :) Този нет затова е даден, за да се ползва. Дано след края на теста Виваком ни изненадат с хубави пакети с много нет, по 50, 100, а защо не и 200 GB...
Изтеглете си Viva pcloud, поклучавате като абонати на Виваком 128 GB безплатно облачно пространство. Никой друг не ви дава толкова, а сега с тези 2 терабайта нет можете да тествате на воля!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
Явно само на виваЦомските тролове се полагат подобни бонуси, обикновените лоялни клиенти вълците ни яли... Помияри!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
Аз имам и на двете сим карти 2ТБ нет. Изхарчил съм за 10 дена не повече от 2-3ГБ.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
Това за "лоялните клиенти" е пълна лъжа! От 2006г. съм им клиент - нямам нищо към този момент.(no)