Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
А след изтичането на договора се спират със сигурност, или? :)
Всъщност има ли някой с изтекъл договор, който да ги е получил?
Всъщност има ли някой с изтекъл договор, който да ги е получил?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
Е, за тогава не знам. Най-вероятно ще ги спрат, но какво значение има?! Имам още една година и два месеца на тези условия. За 24 пари на месец си е доста добре. След това ще го мисля, но и неограничен за 45лв в комбинация си е оферта.
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 07 дек 2014, 01:19
Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Ето и на мен са дали до 15.06.2017 а не до края на договора.
Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
E, нормално е, тогава ти е отчетният период, после пак.
-
- Регистриран: 07 дек 2014, 01:19
Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Разбрах,моя план включва и 20000 MB интернет.Днес забелязах че и на мен са дали този подарък.Сега загледах че са включени към тези 2 000 000 MB.
Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Това се ъпдейтва всеки месец до новия ти отчетен период.
Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Сега направих проверка на другата ми карта. Тя беше предплатена дълги години и от три е на договор. На нея имам стандартните по плана 16ГБ. Картата която аз ползвам беше прехвърлена от боб, а старият ми номер, който имам от пускането на Вивател го закрих. Бобската карта която прехвърлих исках да ми бъде на стария абонатен номер за който имам над 10 години история.
Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Откакто минах на 4G ми се е увеличил апетита за интернет. Ползвам го вече доста по-активно, но не точа от торенти.
Потреблението ми се е увеличило и заедно с теленорската бисквитка и гласова карта, направих около 140GB за един месец.
Потреблението ми се е увеличило и заедно с теленорската бисквитка и гласова карта, направих около 140GB за един месец.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
И аз имам горе-долу сходно потребление.
Дотук са около 115 гиги, а до края на отчетния период ще са и повече.
Дотук са около 115 гиги, а до края на отчетния период ще са и повече.
Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
[Quote]направих около 140GB за един месец[/Quote]
Е, как успя? Направи го домашен хот-спот ли?
Е, как успя? Направи го домашен хот-спот ли?