Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Ами точно в това ми беше идеята. Ако бях пуснал домашен нет нямаше да го ползвам толкова интензивно. Вечно щях да се ограничавам като съм навън. Вкъщи щях да го ползвам само вечер, което за мен не е изгодно, да плащам за услуга, която ползвам на 10%.
[Quote]Е, как успя? Направи го домашен хот-спот ли?[/Quote]
Направих го обществен хот-спот. :D Яко се ползва спотифай, ютюб, също така се връзват поне 3 устройства във фитнеса. Да не говорим за дреболии като браузването, ТВ Гоу, качвам големи файлове в облака, имам поне 20 гиги само от спийдтестове. Абе друго си е да счупиш оковите на фикса... (yes)
[Quote]Е, как успя? Направи го домашен хот-спот ли?[/Quote]
Направих го обществен хот-спот. :D Яко се ползва спотифай, ютюб, също така се връзват поне 3 устройства във фитнеса. Да не говорим за дреболии като браузването, ТВ Гоу, качвам големи файлове в облака, имам поне 20 гиги само от спийдтестове. Абе друго си е да счупиш оковите на фикса... (yes)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Аз току-що забелязах, че от 8-мо число мобилният ми интернет от 7 гигабайта незнайно как са станали 28 гигабайта до следващото отчетно число.
Тоест с поста си искам да кажа, че има и други интернет бонуси, а не само 200-те гиги. :)
Тоест с поста си искам да кажа, че има и други интернет бонуси, а не само 200-те гиги. :)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Дано за дашни и за нета в роуминг...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Един съвет от мен за "обществения хот-спот" - избягвай да го правиш това, защото не знаеш, кой какви може да ги свърши - да не ти изброявам за какво биха могли да го ползват - най-малкото може да се наложи да даваш обяснения по районни...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Всъщност има един пиниз - ако бисквитката поддържа VPN - пуска целия нет през него и никой няма да може да проследи трафика - доставчик или полицай.
Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Любопитно: и някои от новите китайски автобуси на Столична община са закачили 2 000 000 МВ бонус :D
Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Да, браво. Че иначе са с по 7 гб и една седмица след 8ми няма никой в тия автобуси. А не мога да им активирам и 4g start, пише, че сим.картата не е 4g.
Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
4G старт не може, но от около месец може другите допълнителни пакети... бяха някакви седмични и дневни със 750 MB ако не се лъжа. И става така - плащам билетче 1.60 и първата ми работа като вляза е да си поръчам пакет за 5 кинта :D
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Помагаш за качесвото на услугата.:D
Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Т.е. вивата сега яко ще го нахакат на столична община, а те ще търсят чрез какви глоби на нас, че са заредили обидно малки пакети?