Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Наистина отново имам 2 000 000 MB (woo).
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Колеги,
и аз мога да потвърдя че имам 2TB отново и не само на едната карта, ами и на другата, на която досега бонус не съм имал... (woo)
и аз мога да потвърдя че имам 2TB отново и не само на едната карта, ами и на другата, на която досега бонус не съм имал... (woo)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
А занулени ли са ви или докъдето сте стигнали ;)
И при мен са се появили през последния половин час. :D
Сутринта изчезнаха, сега пак са тук! Браво на Виваком!!!
Явно за да нагласят системата за МБ в роуминг са нулирали всичко и сега пак са налични! Отлична работа!!
Явно за да нагласят системата за МБ в роуминг са нулирали всичко и сега пак са налични! Отлична работа!!
-
- Регистриран: 07 дек 2014, 01:19
-
- Регистриран: 20 яну 2011, 09:56
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Появиха се и при мен:D. Явно бъговете са в полза на клиента.
Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Да, и при мен се оправи и терабайтите са налице. Браво на Виваком, въпреки, че не са длъжни да ги оставят. Бях си решил вторник да мина през техен офис, и да си пусна Смарт Ю. Ето колко източих до вчера:
Samsung GALAXY S22 Ultra