Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
[Quote]Явно бъговете са в полза на клиента[/Quote]
Да бе, бъг, който не могат да "запушат" вече 4-ти месец, вярваш ли го?
Да бе, бъг, който не могат да "запушат" вече 4-ти месец, вярваш ли го?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Ех.... тези хора Виваком... какви ли ги мътят :) Първоначално смятах, че раздават тези терабайти за зарибявка. После бях склонен да вярвам, че е тест за новия план по петдесетак. Но сега, барабар с усиленото рекламиране на безплатни карти за тест... явно просто имат нужда от висок брой абонати, но с каква ли цел.. Вероятно по-добро и атрактивно портфолио пред потенциален купувач. Във всеки случай, ако планът от 50 лева ви е по джоба, аз бих подписал за две години, че не се знае знае ли се в скоро време... Ще има ли отново подобна оферта ;) И без това вдигнаха цените на останалите Smart планове.
А иначе, естествено, докато има тези терабайти, никой не би бил луд да преподписва или минава на друг оператор - то явно и това е целта, друга не мога да проумея :)
А иначе, естествено, докато има тези терабайти, никой не би бил луд да преподписва или минава на друг оператор - то явно и това е целта, друга не мога да проумея :)
Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Ванката, защо не го пуснеш през оператор този смарт U?
Иначе с този Смарт U една Галакси осмица идва за под 1к.
И пак казвам според мен за 2та терабайта - това е бъг, който не могат да оправят "спесиалистите по код".
Иначе с този Смарт U една Галакси осмица идва за под 1к.
И пак казвам според мен за 2та терабайта - това е бъг, който не могат да оправят "спесиалистите по код".
Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
И за какво да го правя, след като имам 2TB всеки месец? Тая гимнастика щях да я свърша ако ми ги бяха спрели. От Galaxy S8 нямам нужда, защото имам S7 Edge - най-добрият андроид смартфон, който съм притежавал, и с който нямам желание да се разделям!
Не е "бъг" това за двата терабайта, а просто тестване на мрежата, и във всеки един момент, когато пожелаят могат да ги махнат. Вече го доказаха на 15-ти този месец. Близо цял ден след профилактика на мрежата мегабайтите ми си бяха стандартно 16000 по договор, дори го бях отразил в предишен пост. По-късно същия ден двата терабайта бяха възстановени. Друг приятел от форума, който се наложи да си подмени сим картата, на която имаше 2TB му ги бяха спрели, но след като се обади и ги помоли да му ги възстановят, го направиха до края на същия ден. Така че теорията за бъга отпада.
Не е "бъг" това за двата терабайта, а просто тестване на мрежата, и във всеки един момент, когато пожелаят могат да ги махнат. Вече го доказаха на 15-ти този месец. Близо цял ден след профилактика на мрежата мегабайтите ми си бяха стандартно 16000 по договор, дори го бях отразил в предишен пост. По-късно същия ден двата терабайта бяха възстановени. Друг приятел от форума, който се наложи да си подмени сим картата, на която имаше 2TB му ги бяха спрели, но след като се обади и ги помоли да му ги възстановят, го направиха до края на същия ден. Така че теорията за бъга отпада.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Не е бъг. И на мене ми ги "сецнаха" на 15,06,2017 и ми показваше гигабайтите по договор, но на следващия ден ми върнаха 2-та ТВ.
Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Добре де, не е ли малко странно да няма никаква истерия покрай тези 2ТБ? Все пак Виваком имат над 2 млн. мобилни абоната, а нито във фейсбук се говори за това, нито по улиците. Само 3-4 във форума се хвалят. :(
Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Няма нищо странно в това. Ако не беше тази тема едва ли щяха да разберат и малкото, до които е достигнала тази информация. Всъщност е логично от Виваком, да не правят тази информация официална новина, защото така никой няма да иска да подписва на скъпия 50 левов план, където всичко е неограничено. Така че, който получил - получил и да си ги ползваме със здраве, защото във всеки един момент могат да решат, да ни ги махнат. Пък и да ги махнат, едва ли ще има сърдити. :) Все пак всичко това, което се случва е на добра воля от страна на оператора. (yes)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Ако не беше тази тема и аз нямаше да науча. Кой по дяволите влиза на data.vivacom.bg, където единствено ти изписва това?
Бонуса е уникален и да му се радваме докато го има, защото наистина във всеки един момент може да бъде спрян. Но дори и тогава пак си остава уникален и невиждан никога досега в Бг жест към клиентите (yes)
Бонуса е уникален и да му се радваме докато го има, защото наистина във всеки един момент може да бъде спрян. Но дори и тогава пак си остава уникален и невиждан никога досега в Бг жест към клиентите (yes)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
И аз от тая тема разбрах, че имам 2ТБ. Не, че изразходвам повече от 15ГБ... Наистина не се сещам каква е идеята на Виваком в случая.