Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата

Мнение от Ванката » 22 юни 2017, 11:59

[Quote]Звънят ми снощи да ме уведомят ,че получавам 4 GB и ги питам защо аз нямам 2ТВ като някой други потребители и останах потресена от отговора "Вашето потребление е по-малко заради което не сте получили промоцията " ............20 GB потребление са малко..[/Quote]
Нарочно така са Ви отговорили, понеже принципа е случаен. Нямало е какво друго да измислят, защото иначе трябва стане всичко официално. Думата промоция е равна на добра воля от страна на оператора. Което автоматично им дава правото те да решат, кой ще я получи. Така е и със скритите планове, така е и с устройствата на лизинг. Те преценяват кое да е на случаен принцип, кое да се даде според заслуги и лоялност! "Подаръци" не получавам от този оператор за първи път, но съм го казвал и преди и вече се изтърка. Плащам си сметките навреме, дори правя депозит напред, звънял съм на 123 за реален проблем не повече от 4-5 пъти за тези три години и не са ме излъгали и с една стотинка. Мисля, че и тези неща някъде там се вземат под внимание. Иначе за 2ТБ дори и да ги спрат аз няма да се сърдя, защото не са ми длъжни с нищо. :)
Samsung GALAXY S22 Ultra

kyltraq
Регистриран: 15 мар 2008, 19:21

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата

Мнение от kyltraq » 22 юни 2017, 16:55

Не знам какво визираш под нов клиент, но аз и брат ми сме клиенти на Виваком от февруари 2017-та и имаме включени въпросните 2 000 000 MB.

Поздрави!

labaling
Регистриран: 23 май 2014, 00:09

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата

Мнение от labaling » 22 юни 2017, 17:43

Общо взето наистина са гледали кой има перспектива да бъде зарибен за новия им план за 50 кинта. Аз имам една карта, която почти никога не е онлайн в телефона и ето - не съм получил бонуса.

В края на краищата, аз съм "за" подобно зарибяване - да дадеш на човек да усети, че нещо е яко и качествено, после да му го предложиш на приемлива цена.

А това с неограничения нет - общо взето малцина биха заменили домашния нет с този на Виваком. Все пак човекът като "социално животно" рядко живее сам, съответно не може да ползва един и същ нет и на телефона си, и вкъщи, защото ако има обкръжение би следвало да е подсигурил връзка не само като е там.

kleiamandes
Регистриран: 13 апр 2017, 14:37

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата

Мнение от kleiamandes » 22 юни 2017, 18:08

преди малко с нова оферта неогранични минути и 15gb за 40 лв с телевизия (не и разбрах таксата ).............пак се изложиха

Ванката

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата

Мнение от Ванката » 22 юни 2017, 18:38

[Quote]А това с неограничения нет - общо взето малцина биха заменили домашния нет с този на Виваком. Все пак човекът като "социално животно" рядко живее сам, съответно не може да ползва един и същ нет и на телефона си, и вкъщи, защото ако има обкръжение би следвало да е подсигурил връзка не само като е там[/Quote]

Прав си, но само ако има деца на подходяща възраст в семейството, които да точат нет. Тогава си е необходимост фиксираната услуга! Аз все още нямам деца, а жената не живее по социалните мрежи. И двамата работиме до късно и късно се прибираме. Домашния нет се ползва много рядко, а рутера в повечето време е изключен вече. Високи скорости има почти навсякъде в столицата, които ми вършат перфектна работа, когато съм на работа, когато релаксирам вкъщи или просто навън с жената. Животът е прекрасен, когато не те ограничават! Пробвайте и вие - това не е бавното 3G, колкото и някои да се опитват да ни вменяват, че скоростите били ужасни. Аз се родих с 4G мрежите.
Samsung GALAXY S22 Ultra

kleiamandes

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата

Мнение от kleiamandes » 22 юни 2017, 18:42

[Quote]Аз се родих с 4G мрежите[/Quote].

Повечето като нас който прекарват времето навън са се родили с 4G.Аз имам 3 настолни и два лаптопа вс разботи заради работата на моето момче ,обаче сега през летния период се е затрил в Слънчака и си ползва мобилен там без притеснения за да работи.Миналата година беше със старо моделче на леново и нямаше 4g голяма мъка ,тази година смени апарата и е доволен от вивата ( колкото и да са ми гадни само те му дават за 0лв минути в групата и неограничен и-нет макар и на бавна скорост)

Едит :Не знам на каква скорост му е и-нета но си е доволен,че работи и гледа фимчета онлайн и ю-тюб-а

celitel
Регистриран: 19 апр 2017, 14:34

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата

Мнение от celitel » 22 юни 2017, 18:43

И какво, жена ти стои по цял ден без нет. Може да не ползва по принцип, но не означава, че не може да й потрябва.

Ти пък мъкнеш още едно устройство, грижиш се за зареждането му, облъчваш се...

Не знам, малко ме съмнява да ти е удобно - по-скоро се самозалъгваш, че е така. Но дори да е вярно, си частвн случай и за много малко хора това би бил удобен вариант.

Ванката

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата

Мнение от Ванката » 22 юни 2017, 18:43

[Quote]преди малко с нова оферта неогранични минути и 15gb за 40 лв с телевизия (не и разбрах таксата ).............пак се изложиха[/Quote]

Да пробват пак, но щом ви предлагат нещо в комбинация със скъп план, нека да са 45 левчета за Smart U и телевизията...

Явно виждат, че рядко достигате 20-те гигабайта и затова ви предлагат такъв план.
Samsung GALAXY S22 Ultra

kleiamandes

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата

Мнение от kleiamandes » 22 юни 2017, 18:45

[Quote]Явно виждат, че рядко достигаш 20-те гигабайта и затова ти предлагат такъв план.[/Quote]

планът ми е -2000 мин и 10 gb
аз използвам 500-700 минути и 20 gb най-малко.На 8ми ми е на 0 фактурата на 14ти вече ги няма тези 10 гиги

Ванката

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата

Мнение от Ванката » 22 юни 2017, 18:49

[Quote]И какво, жена ти стои по цял ден без нет. Може да не ползва по принцип, но не означава, че не може да й потрябва. [/Quote]

Явно не четеш! Тя е по цял ден на работа. Да не кажа, че е по-заета от мен. И да, не ползва нет колкото мен. Ползва си тоя на телефона, който е от промото на Мтел 12+2+2, като винаги половината и остава. Повече е по телевизията за разлика от мен. Разни хора, разни идеали!;) Не си налагам мнението, а ви подканвам да пробвате и вие ако желаете нищо повече. Аз пробвах и лично за мен фиксираният нет е безсмислен.
Samsung GALAXY S22 Ultra

Отговори