Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
С това измислено 4г не знам как ще оставим фиксирания нет. Не знам какво трябва да работи човек, че да генерира повече от 3-5 гиги. В момента не харча повече от 1-2 гигабайта. Ако си спра домашния почти няма да има разлика. Просто за да ползвам 4г на компа си трябват рутери, бисквитки и то пак същото. А да се мъча на екранчето на телефона не е работа. Иначе в работата имам wi-fi и ми е много по-удобно. В една мрежа съм и веднага мятам снимки от тела на компа. А и с претоварените 2г и 3г ако седя на 4г и мрежата не прехвърли като ми звънят ще пропускам повиквания. А така работа не се върши.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Доволно съм захвърлил кабелите вече и съм на 4G, телефина като рутер, с тия 2 терабайта и качествената мрежа не искам и да си помислям пак за кабели...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Когато имаме такива условия е добре, но при обикновенните планове 50лв на месец(аиде 45) за едно нормално семейство са 150лв само телефони. Ами ток, вода, заеми, хран, дрехи?
Не са много хората извън София, които взимат 700 и повече лева.
Не са много хората извън София, които взимат 700 и повече лева.
Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Продължава и през месец Юли.
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Green
Galaxy Watch Ultra, 47 мм, LTE, Titanium Grey
Galaxy Watch Ultra, 47 мм, LTE, Titanium Grey
Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Потвърждавам. Както казах и по-рано може да си останат до края на договора...
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
И при мен продължават. Моя договор е от април месец. Малко преди да си сменя тарифния план също имах 2 терабайта, но като си преподписах договора изчезнаха и останаха 5000 МБ по договор. На 15.06.2017 когато пуснаха новите условия за роуминга о чудо пак се появиха. Да си бъда изкрен бях им набрал на Виваком и много исках да се местя и минах през Мтел И Теленор но ми предложиха се дърво, а в Мтел даже почти задължително момичето искаше да ме нашие с още нещо. Сега не съжалявам за 16 лв неог. мин, неогр. нет и нета в роуминг не е малко е какво повече да искам. Ако остане така Виваком завинаги :D:D:D.
Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
На какъв принцип ги дават тези 2 ТБ ? Имам 2 карти на Виваком и нямам такава екстра на нито една от двете.
Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Според повечето от нас се даваха на случаен принцип, но никой не се ангажира да каже как, защо и до кога! Щом нямаш бонус на някоя от тези две карти, няма и да го получиш, защото времето затова отмина.
Според мен, тези бонуси се раздаваха за тестване на мрежата преди пускането на неограничения план Смарт Ю. Получиха ги хора, които имат свръх потребление, или такова, което надвишава включените мегабайти по абонаментен план и то само на тези с по-висока такса и повече включен трафик. Пак според мое предположение са гледали и лоялноста на клиентите си. Тези които никога не са забавяли плащанията си, не са прекратявали дадена услуга, или общо взето са били коректни. Това не означава, че абсолютно всички коректни абонати е трябвало да ги получат. Това разбира се повтарям отново, са мои си предположения и никого не задължавам да приема.
Според мен, тези бонуси се раздаваха за тестване на мрежата преди пускането на неограничения план Смарт Ю. Получиха ги хора, които имат свръх потребление, или такова, което надвишава включените мегабайти по абонаментен план и то само на тези с по-висока такса и повече включен трафик. Пак според мое предположение са гледали и лоялноста на клиентите си. Тези които никога не са забавяли плащанията си, не са прекратявали дадена услуга, или общо взето са били коректни. Това не означава, че абсолютно всички коректни абонати е трябвало да ги получат. Това разбира се повтарям отново, са мои си предположения и никого не задължавам да приема.
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 20 яну 2011, 09:56
Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Някой спомена, че са дадени на хора, правели много speed test-ове.