Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Не съм съгласен с това твърдение, защото бонуса го получиха и хора с ония безплатни карти от даскала. Ти написа веднъж ако не греша, че си хванал и в градския транспорт от новите автобуси, пак с два терабайта. А там със сигурност има много потребление. Каква по-добра възможност за тестване на мрежата от градския транспорт?(yes)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
[Quote]Ванката:
Получиха ги хора, които имат свръх потребление, или такова, което надвишава включените мегабайти по абонаментен план и то само на тези с по-висока такса и повече включен трафик. Пак според мое предположение са гледали и лоялноста на клиентите си. Тези които никога не са забавяли плащанията си, не са прекратявали дадена услуга, или общо взето са били коректни.[/Quote]
Аз как ги получих тогава без да имам свръх потребление? Нито съм надвишавал включения пакет от 12 000 MB, ами таксата е 23,50 лв. с прехвърляне на номер (прехвърлиха ме на 21-ви март). Защо седмица откакто ме занулиха на 22-ри март са разбрали дали съм лоялен, че на 30-ти - 31-ви март имах 2TB?
Получиха ги хора, които имат свръх потребление, или такова, което надвишава включените мегабайти по абонаментен план и то само на тези с по-висока такса и повече включен трафик. Пак според мое предположение са гледали и лоялноста на клиентите си. Тези които никога не са забавяли плащанията си, не са прекратявали дадена услуга, или общо взето са били коректни.[/Quote]
Аз как ги получих тогава без да имам свръх потребление? Нито съм надвишавал включения пакет от 12 000 MB, ами таксата е 23,50 лв. с прехвърляне на номер (прехвърлиха ме на 21-ви март). Защо седмица откакто ме занулиха на 22-ри март са разбрали дали съм лоялен, че на 30-ти - 31-ви март имах 2TB?
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Само дето в градския транспорт са 3g картите и няма 4g.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
[Quote]Някой спомена, че са дадени на хора, правели много speed test-ове.[/Quote]
Тва го спомена епълфенът и е откровена глупост. В месеца я направя 10 замервания, я не. Може да се види и в темата...
Относно потреблението мога да кажа, че не е точно така, както споделя Ванката. Никога не съм стигал лимита от 20ГБ преди и 16ГБ сега с новия план. Ако си ползвам wi fi у дома и в работата няма да мина и 5ГБ. Иначе да, за 12 години нямам забавена или неплатена сметка. И все пак, на едната карта (която ми е и най-старата) имам 2ТБ, другата (със същия план, прехвърлена от предплатена преди 3 години) си е със стандартните 16ГБ.
Тва го спомена епълфенът и е откровена глупост. В месеца я направя 10 замервания, я не. Може да се види и в темата...
Относно потреблението мога да кажа, че не е точно така, както споделя Ванката. Никога не съм стигал лимита от 20ГБ преди и 16ГБ сега с новия план. Ако си ползвам wi fi у дома и в работата няма да мина и 5ГБ. Иначе да, за 12 години нямам забавена или неплатена сметка. И все пак, на едната карта (която ми е и най-старата) имам 2ТБ, другата (със същия план, прехвърлена от предплатена преди 3 години) си е със стандартните 16ГБ.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Това са само мои предположения верни или не. А и кому е нужно да прави разследвания как и защо? Всичко е на добра воля от оператора и във всеки един момент може да се свърши.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Никво свършване. Остават завинаги!!! :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Аз съм за. Така само ще си преподписвам договора, баз да му променям параметрите. :D
Иначе не е зле за 15 дни, нали?
Иначе не е зле за 15 дни, нали?
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
[Quote]във всеки един момент може да се свърши.[/Quote]
[Quote]Никво свършване. Остават завинаги!!![/Quote]
Като се пусне LTE-A - "GaMe oVer"... Това се говори, колко е вярно, кой да ти каже... ;)
[Quote]Никво свършване. Остават завинаги!!![/Quote]
Като се пусне LTE-A - "GaMe oVer"... Това се говори, колко е вярно, кой да ти каже... ;)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Както казах и в предишни постове, не се сърдя и да ги махнат. Никой друг оператор не ми е правил такива подаръци. И без това след няколко месеца ще спирам теленорската, а вивакомската минава на Смарт Ю. Доволен съм от оранжевите, и ще продължавам да съм им техен клиент дълги години.
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 03 апр 2017, 00:15
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
При мен вече ги няма. Върнаха ми 12-те ГБ!