Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Хаха, честито. И аз съм си с 16-те ГБ вече. Ама не се знае утре какво ще е...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Тука са си.
ПС: Да не би да гледат кой точи и кой не вече?:D
ПС: Да не би да гледат кой точи и кой не вече?:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Много точа, затова!:P
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
На мен са ми ги резнали щото имах запитване днес на 123 що са ми взели пари за две дневни такси за роуминг на 15ти и 17ти юли. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Пак ще ви ги пуснат, спокойно, ще им кажа! :D
Майтапа настрана, но според мен ще спрат първо тези, които не ги ползват.
Майтапа настрана, но според мен ще спрат първо тези, които не ги ползват.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Е да. Аз не харчех като вас. Едва тоя месец минах 16ГБ и то с 300 зора. Идеята на тоя бонус ми се струва е като свикнеш с многото и те резнат да искаш Smart U плана с неограничения нет. :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Не всявайте паника, бонуса си е тук :)
П.П. Все още...
П.П. Все още...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Не всявам паника. И ти като мен точиш, затова и все още имаш бонуса. (yes)
@Вито, няма лошо. Аз съм за. 25 евро са нищо за неограничени разговори и нет, като за мен са важни и международните разговори.(yes)
@Вито, няма лошо. Аз съм за. 25 евро са нищо за неограничени разговори и нет, като за мен са важни и международните разговори.(yes)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Очевидно при мен вече го няма. :D
Ванка съгласен съм, стига да имаш нужда, Smart U си е идеален.
Ванка съгласен съм, стига да имаш нужда, Smart U си е идеален.