Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
[Quote]lubomanev:
щели да важат до края на месеца. Поне така ми обясниха.[/Quote]
Първоначално щяха да важат до 31-ви май, после до края на юни, а сега на теб са ти казали до края на юли, ама мен доста ме съмнява щом 4-ти месец по ред имам 2TB точно този месец да решат да ги отрежат.
щели да важат до края на месеца. Поне така ми обясниха.[/Quote]
Първоначално щяха да важат до 31-ви май, после до края на юни, а сега на теб са ти казали до края на юли, ама мен доста ме съмнява щом 4-ти месец по ред имам 2TB точно този месец да решат да ги отрежат.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Само това, че ние правим догатки показва какъв хаус цари във Виваком, ако ще да тестват мрежата най - логично е първо да получат "безкрайно" много трафик служителите на фирмата които най лесно ще дадат обратна връзка. Пак да кажа на техните служителски карти стандартно са с 10 гб, някой имат други не 2 терабайта. Най - малкото щяха да спуснат някакви опорни точки до техните магазини за клиентите които идват да питат. Но както и да е когато е в полза на клиента е ок. Пак казвам безкрайно съм доволен от включените услуги които имам за цената която плащам.
-
- Регистриран: 03 май 2011, 20:40
Само това, че ние правим догатки показва какъв хаус цари във Виваком, ако ще да тестват мрежата най - логично е първо да получат "безкрайно" много трафик служителите на фирмата които най лесно ще дадат обратна връзка. Пак да кажа на техните служителски карти стандартно са с 10 гб, някой имат други не 2 терабайта. Най - малкото щяха да спуснат някакви опорни точки до техните магазини за клиентите които идват да питат. Но както и да е когато е в полза на клиента е ок. Пак казвам безкрайно съм доволен от включените услуги които имам за цената която плащам.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
А га ги ядохте кИфтетата не рИвахте, нали... Сега на тия с двата терабайта трябва да ви изпраскат фактури със стойността на потреблението на мобилни данни над включените по договорите ви :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Братче, голяма злоба се лее от тебе, честно. Но обикновенно злобарите са лузърите в живота! (yes)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
[Quote]Воден-дух:
трябва да ви изпраскат фактури със стойността на потреблението на мобилни данни над включените по договорите ви [/Quote]
Само да опитат, но нямат шанс, защото в договорите ни пише, че след изчерпване на трафика на максимална скорост ще бъде намалена скоростта, а не спрян интернета или да си доплащаш потреблението над интернет пакета.
трябва да ви изпраскат фактури със стойността на потреблението на мобилни данни над включените по договорите ви [/Quote]
Само да опитат, но нямат шанс, защото в договорите ни пише, че след изчерпване на трафика на максимална скорост ще бъде намалена скоростта, а не спрян интернета или да си доплащаш потреблението над интернет пакета.
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Да не говорим, че заеади това и никой не е длъжен да си следи колко е изчерпал и дали коректно се отчита. Може да изхарчиш над включените, без да разбереш. Не е твоя работада следиш, след като при всички случаи няма предвидено допълнително заплащане.
Ама Теленор нали са новият ”премиум” оператор, нормално е да изразява такива настроения.
Ама Теленор нали са новият ”премиум” оператор, нормално е да изразява такива настроения.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Кранчето спря! Oт вчера вече съм със стандартните 6 GB.
Samsung Galaxy S22 ULTRA
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
При мен не е спирал:
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
[Quote]Кранчето спря! Oт вчера вече съм със стандартните 6 GB.[/Quote] При мен като ги спряха и след 24 часа отново ми ги пуснаха (не съм им звънял, не съм ги молил). На теб също може да ти ги пуснат, проверявай на [u]data.vivacom.bg[/u]