Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
И аз съм за махането им още от самото начало. (whistle)
Могат (И би трябвало) да си актуализират плановете с повече гигабайти, вместо да се стискат и да раздават безплатно.
Могат (И би трябвало) да си актуализират плановете с повече гигабайти, вместо да се стискат и да раздават безплатно.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Ама да ги спират, разбира се.
Не съм аз този, който ще им определя кое да пускат и да спират, а само споделих времето, в което се показаха двата терабайта при мен.
Имам доволно нет аз и си го плащам, тъй че да пускат или спират когато искат и колкото искат. :)
Не съм аз този, който ще им определя кое да пускат и да спират, а само споделих времето, в което се показаха двата терабайта при мен.
Имам доволно нет аз и си го плащам, тъй че да пускат или спират когато искат и колкото искат. :)
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
[Quote]При мен пък преди няколко дни се появиха и някак си нечестно ми се струва желанието ти.[/Quote] Не се притеснявай [B]algor[/B], няма да ти ги спрат, просто сега е дошъл твоя ред да си получиш твоите 2ТВ и ще ги имаш както ги имахме и ние в продължение на 2-3 месеца. Стария набор го "уволняват" и оръжието сега ще се зачисли на "новобранците".
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Аз продължавам да си ги имам, така че това със старите пушки издиша нещо.
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 29 май 2017, 20:11
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Ще ги имаш нали се опитват да си вдигнат цената с мноого клиенти
http://www.investor.bg/telekomunikacii/457/a/sp-postavia-pod-nabliudenie-reitinga-na-vivacom-242175/
Тръгнали са на някъде макар, че официално нищо не е споменато.
http://www.investor.bg/telekomunikacii/457/a/sp-postavia-pod-nabliudenie-reitinga-na-vivacom-242175/
Тръгнали са на някъде макар, че официално нищо не е споменато.
Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
А има ли някой да си е надвишил мб. които са му по план и да види дали са реални тези мб.
Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
[Quote]danilov:
А има ли някой да си е надвишил мб. които са му по план и да види дали са реални тези мб.[/Quote]
Да, реални са. По план съм на 12000 MB, но както виждаш съм наближил 130GB почти (до другата събота, когато ще ме занулят и пак ще имам 2TB).
А има ли някой да си е надвишил мб. които са му по план и да види дали са реални тези мб.[/Quote]
Да, реални са. По план съм на 12000 MB, но както виждаш съм наближил 130GB почти (до другата събота, когато ще ме занулят и пак ще имам 2TB).
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
А при мен не само не са ги спрели, ами днес не отчита и изразходвания трафик, цял ден все още си е на 0:D
Вяено, че не съм ползвал много, но поне 20-30мб няма как да няма.
Вяено, че не съм ползвал много, но поне 20-30мб няма как да няма.
Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
При мен си отчита перфектно.
Samsung GALAXY S22 Ultra