Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата

labaling
Регистриран: 23 май 2014, 00:09

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти

Мнение от labaling » 31 мар 2017, 15:13

Да, казах вече, вчера проверих и нямаше. Имаше си стандартния трафик 1500 MB месечно. Но аз слагам принципно тази карта само като съм в метрото, иначе имам друга от Булсатком. Демек почти не се ползва и не знам ако сега я оставя в тел. за по-дълго, дали и мен ще ме хване промоцията или вече е късно... Чудя се дали все още се раздава този бонус на клиентите, или който взел-взел.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти

Мнение от Ванката » 31 мар 2017, 15:24

Този бонус или си го получил вече, или не. Няма друго положение.
Вчера са ги напускали, но не за всичките си клиенти. Опитвам се да разбера, на какъв принцип са определелили кой да ги ползва тия бонуси. Дори и да е тест.
Samsung GALAXY S22 Ultra

Мilen
Регистриран: 29 окт 2014, 14:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти

Мнение от Мilen » 31 мар 2017, 17:16

За скоростите е много важно с какво устройство измерваш и дали поддържа LTE carrier aggregation. Моя процесор е с Snapdragon X9 LTE модем и поддържа до 300 Mpbs download и 150 Mpbs upload via 2x 20 MHz carrier aggregation on LTE FDD. Повече инфо тук: https://www.qualcomm.com/invention/technologies/lte/lte-carrier-aggregation

По мои наблюдения има 2-3 квартала в София, където достижимите скорости са 30-50 Mpbs и там Вива явно още не са пуснали carrier aggregation. Обаче в над 2/3 от столицата постигам 80-100 Mpbs, което е перфектно!

Говорих със 123, откъдето казаха, че бонуса важи до края на месец май! Предоставял се на клиенти, за които в системата излиза, че са "лоялни". Така въпреки че моята карта е сравнително нова, понеже имам и други по-стари карти, съм бил със статус на лоялен клиент, оттук и бонуса! Браво на Виваком, направиха нещо невиждано досега в полза на клиента!!

Ванката

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти

Мнение от Ванката » 31 мар 2017, 17:22

Милене, на мен ми казаха, че в графата "лоялни" влизат и тези, които не са били с ограничавани изходящи разговори, поради закъснение с плащането.

Абонат съм им от две години и осем месеца, и досега не съм закъснявал нито веднъж с плащанията. Дори напротив - предплащам си напред някакви такси.
Samsung GALAXY S22 Ultra

labaling
Регистриран: 23 май 2014, 00:09

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти

Мнение от labaling » 31 мар 2017, 17:23

Явно не е "лоялността", това са PR брътвежи. С какво е " лоялен" човек, получил безплатна карта от Даскал.ею? И с какво е по-лоялен от др. човек със същия тип карта, но неполучил бонуса? Просто са изсипали торбата с гигабайтите на всички карти, които са били онлайн и с включени "данни" към даден момент, предполагам.

Мilen
Регистриран: 29 окт 2014, 14:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти

Мнение от Мilen » 31 мар 2017, 17:31

Напълно възможен вариант. За мен по-важното е друго: безпрецедентен ход от страна на Виваком в полза на клиента! Никой не спира и другите оператори да направят нещо подобно, но силно се съмнявам!

Да повторим най-важното: 2 000 GB важат до края на месец май! Заради софтуерни ограничения на всеки му изписва валидност до края на текущия отчетен период, но след това валидноста ще се продължи. Колегите с утрешна отчетна дата ще потвърдят скоро, надявам се.

lubomanev
Регистриран: 29 сеп 2005, 10:47

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти

Мнение от lubomanev » 31 мар 2017, 17:58

възможно е да съм "лоялен" защото имам други 2 карти за интернет към виваком от 3 години, нямам идея на какъв принцип се раздава, може и регионален да е.

markata88
Регистриран: 22 май 2016, 00:26

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти

Мнение от markata88 » 31 мар 2017, 20:23

Ползвам 4 карти и домашен нет към Вивата, активирали са ми само на едната карта ... и не са нацелили да е моята (angry)

Иначе звъннах от 123- казаха , че са направили тази добавка и щяла да Важи докато ги разходя , няма краен срок (whistle)

Ванката

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти

Мнение от Ванката » 31 мар 2017, 20:37

Искаш да кажеш, че докато ги имам ще си ги ползвам без краен срок? Тоест, година и пет месеца, ще.разполагам с тези 2 тери? Яко! Ми да режа кабела у нас тогава... :D
Samsung GALAXY S22 Ultra

lubomanev
Регистриран: 29 сеп 2005, 10:47

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти

Мнение от lubomanev » 31 мар 2017, 21:04

попитах колега с който заедно взехме такива карти от даскал-а, той няма бонус. Явно принципа е разнороден

Отговори