Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
[Quote]Ползвам 4 карти и домашен нет към Вивата, активирали са ми само на едната карта ... и не са нацелили да е моята[/Quote]И аз съм така. Имам (плащам) 3 карти на Виваком на мое име. От трите SIM-карти добавката от 2000 GB получи само тази, която съм дал на жена си. Аз и детето сме без добавка :).
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
[Quote]Иначе звъннах от 123- казаха , че са направили тази добавка и щяла да Важи докато ги разходя , няма краен срок [/Quote]
Това докога важат мегабайтите още не е много ясно. На мен вчера ми казаха че са до края на април. Сега пак звъннах и ми казаха че са до 31 май. На други казват че нямало краен срок. Или е различно за всеки или и те не знаят точно. Или пък сега умуват докога точно да ги пуснат.
Ред. Нека и другите от форума да звъннат и питат. После да пишат какво са им казали.
Това докога важат мегабайтите още не е много ясно. На мен вчера ми казаха че са до края на април. Сега пак звъннах и ми казаха че са до 31 май. На други казват че нямало краен срок. Или е различно за всеки или и те не знаят точно. Или пък сега умуват докога точно да ги пуснат.
Ред. Нека и другите от форума да звъннат и питат. После да пишат какво са им казали.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
Другари, принципът е следния, ако сборът от годината, месецът и датата ви на раждане е кратен на числото пи, получавате бонус.
Толкова е просто, не се ли сетихте?
Толкова е просто, не се ли сетихте?
Fire is Faith
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
Ако 2-та ТБ са докато ги изразходите - големи късметлии сте печелившите! :D Браво на Виваком, очаквам и от Мтел нещо подобно :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
Сега проверих и пише, че важи до края на новия период. Друг е въпросът, че няма шанс да изразходя и тея 16ГБ от пакета ми.
ПП
Оп. Тва е бъг. Сега ми каза един приятел от Виваком. Не се впечатлявайте. Нямат никаква официална информация за тея 2ТБ.
ПП
Оп. Тва е бъг. Сега ми каза един приятел от Виваком. Не се впечатлявайте. Нямат никаква официална информация за тея 2ТБ.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
[Quote]Браво на Виваком, очаквам и от Мтел[/Quote]
Да, ще направят.Обаче те ще СИ направят подарък с твоите пари.Браво и за тях (no)
Да, ще направят.Обаче те ще СИ направят подарък с твоите пари.Браво и за тях (no)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
Да, бъг е. Като знам ИТ отдела на Виваком, тамошното текучество и качеството на кода им.. (puke)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
Бъг в системата или просто сме бета тестери на клетките, не знам. Обаче вече минах 20-те гиги и скороста ми е отлична.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
Няма такова нещо- бъг. Нали някой трябва да въведе всичко това в системата: МБ-тите, отчетния период и т.н. На 123 си отговарят съвсем спокойно, че всичко си важи до края на месец май. Това че някакъв служител на Виваком не бил знаел нещо си...си е негов проблем.
И аз точа яко, за да дам обратна информация на Вива за натоварването. За два дни съм източил 30 000 MB. Яка мрежа обаче, въобще не и се отразява :) Дано да пуснат по-големи пакети с нет, например 30 или 50 GB.
И аз точа яко, за да дам обратна информация на Вива за натоварването. За два дни съм източил 30 000 MB. Яка мрежа обаче, въобще не и се отразява :) Дано да пуснат по-големи пакети с нет, например 30 или 50 GB.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
Стигнах почти 30GB:
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм