Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти

Мнение от Ванката » 01 апр 2017, 14:41

Как го постигаш това, човеко? Близо 30 гиги за два дни...(woo)

И ТВ Гоу да пускам по няколко часа, пак не мога да ги източа. На работа съм, но сега ми е такъв момент, че нямам много работа. Клипове, филми, музика - разцепвам се и пак не мога да постигна такива резултати. :D
Samsung GALAXY S22 Ultra

Потребителски аватар
centur
Регистриран: 10 авг 2005, 22:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти

Мнение от centur » 01 апр 2017, 14:48

Пускам hotspot към лаптопа и тегля торенти :D
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм

vertu76
Регистриран: 02 юни 2010, 23:22

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти

Мнение от vertu76 » 01 апр 2017, 15:34

Явно хората си правят реклама на мрежата за предстоящите промоций :)
Имам три карти за преподписване..Нищо чудно да заминат във Виваком.

Ванката

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти

Мнение от Ванката » 01 апр 2017, 16:38

А дано да е както казваш и да видим горещи-летни предложения.

@centur, нали всички имаме и домашен нет? Какъв е смисъла да точиш торенти през мобилния? Само ще ти пада по-бързо батерията. И без това тия две тери не можеш да ги източиш. Вярно че е за тестване, но пак не го възприемам.

Разбира се, все пак ще ми е интересно да публикувате резултати от време на време, докъде сте стигнали.:D
Samsung GALAXY S22 Ultra

Потребителски аватар
centur
Регистриран: 10 авг 2005, 22:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти

Мнение от centur » 01 апр 2017, 19:33

[Quote]Ванката:
@centur, нали всички имаме и домашен нет?Какъв е смисъла да точиш торенти през мобилния? Само ще ти пада по-бързо батерията. И без това тия две тери не можеш да ги източиш. Вярно че е за тестване, но пак не го възприемам.[/Quote]

Да, имам и домашен (не е към Vivacom). Нарочно да хабя MB-ти и да претоварвам клетката :D
Не, няма да пада по-бързо като свържа USB кабела хем се зарежда, хем интернет споделям през USB-то.
2TB абсурд да ги изхабя до 22-ри април, колкото и blu ray филми да тегля.
По-интересно ми беше като си изразходя 12000 MB дали ще пише, че имам 0 останали и се оказа, че през *123# съм на 0, а в сайта data.vivacom.... ми пише реално използваните.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм

mishosm
Регистриран: 08 мар 2017, 09:55

Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти

Мнение от mishosm » 01 апр 2017, 20:35

И аз сега проверих и на мен са пуснали:D. От 21.03 съм на Viva free без договор с пакет S 50MB и L с 30 Мин.към други оператори.

Ванката

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти

Мнение от Ванката » 01 апр 2017, 22:44

Много добре, честито и със здраве да ги точиш! :D

Вдигайте темата, нека повече хора да я видят и знае ли човек, може да сте от печелившите. ;)

Пускайте шотове докъде сте стигнали с точенето. Щом искат хората да се тества мрежата, нека да е както трябва. :D
Samsung GALAXY S22 Ultra

Мilen
Регистриран: 29 окт 2014, 14:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти

Мнение от Мilen » 01 апр 2017, 22:58

От два дни съм изключил рутера вкъщи. Свързах телефона с компютъра и точа яко, колкото мога :D

В крайна сметка нали това е идеята на Виваком- да си тестват мрежата за екстремно натоварване. Аз им помагам, колкото мога. Проблеми няма, спокойно могат да пускат по-големи пакети с нет!

NickyM
Регистриран: 06 мар 2008, 00:18

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти

Мнение от NickyM » 02 апр 2017, 18:54

[Quote]В крайна сметка нали това е идеята на Виваком- да си тестват мрежата за екстремно натоварване.[/Quote]
Ми аз не мисля, че това им е идеята.
Това според мен е бъг (калпав скрипт)(недоносчета програмисти)или нещо от сорта.
Иначе ако е тест, то ще е наистина очакване на по големи тарифни планове или за отпадането на роуминга.

Отговори