Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Виваком са пуснали 2 000 000 мегабайта интернет пакет подарък на част от клиентите си за тестване на мрежата
Някой може ли да ми обясни как се е получило това? И друг път са ми правили подаръци, ама това е много над моите възможности на консумация.:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Виваком са ми пуснали 2 терабайта интернет пакет - подарък
Най-после твоите хвалби дават резултат. Майтапа настрана.
Важат 2 седмици. Колко може да използваш от тях? Не повече от 30-40 гиги при условие дори ги ползваш за лаптопа у къщи.
Друг вариант е софтуерна грешка да е надписала 3 нули горница.
Важат 2 седмици. Колко може да използваш от тях? Не повече от 30-40 гиги при условие дори ги ползваш за лаптопа у къщи.
Друг вариант е софтуерна грешка да е надписала 3 нули горница.
Re: Виваком са ми пуснали 2 терабайта интернет пакет - подарък
Ха, и аз имам 2 000 000 mb net. Дали е грешка или не?
Ред.: звънях и ми казаха че понеже съм лоялен клиент ми пускат неограничен нет до края на април.
Ред.: звънях и ми казаха че понеже съм лоялен клиент ми пускат неограничен нет до края на април.
Re: Re: Виваком са ми пуснали 2 терабайта интернет пакет - подарък
Ами аз съм с план, който включва 16 000 мегабайта месечно.
Такива подаръци не получавам за първи път. Преди, когато бях на Нет анд Кол ХХЛ за двете години получих на три пъти по 10 000 мегабайта горница.
Някой, който е като мен сега на промо плана Смарт Л, ако може да провери през сайта колко мегабайта има.
ПП. Да, сега прочетах последното мнение от адаша. Не съм само аз, така че ще променя заглавието на темата!
Такива подаръци не получавам за първи път. Преди, когато бях на Нет анд Кол ХХЛ за двете години получих на три пъти по 10 000 мегабайта горница.
Някой, който е като мен сега на промо плана Смарт Л, ако може да провери през сайта колко мегабайта има.
ПП. Да, сега прочетах последното мнение от адаша. Не съм само аз, така че ще променя заглавието на темата!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Виваком са ми пуснали 2 терабайта интернет пакет - подарък
Добра причина тия лоялни на Вивата , дето не сме получили Бонус .... да мигрираме !:S
Re: Re: Re: Re: Виваком са ми пуснали 2 терабайта интернет пакет - подарък
Явно зависи и какви планове се ползват. Нямам идея защо едни имат, а други не.
То по твоята логика трябва да оставя Теленор, защото освен 500мб за пускането на 4Г мрежата си, друго не са ми дали за всичките тия години. А там плащам и съм плащал най-много.
2 тери, така или иначе повече от 50 гиги няма да мога да изхабя. И то прекосили.
То по твоята логика трябва да оставя Теленор, защото освен 500мб за пускането на 4Г мрежата си, друго не са ми дали за всичките тия години. А там плащам и съм плащал най-много.
2 тери, така или иначе повече от 50 гиги няма да мога да изхабя. И то прекосили.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Re: Re: Виваком са ми пуснали 2 терабайта интернет пакет - подарък
Ми почвай да теглиш, ще ти стигнат ли за 2 седмици? :D
Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
И при мен е така , явно е грешка иначе и подигравка да имам бонус от 2 ТБ за оставащия 1 ден:D
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Green
Galaxy Watch Ultra, 47 мм, LTE, Titanium Grey
Galaxy Watch Ultra, 47 мм, LTE, Titanium Grey
Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
И аз имам подарък, благодаря на Vivacom за приятния подарък, със здраве да си ги хабите, жента най - после ще може на воля да си гледа клипчета в тубата :D :D :D
Re: Re: Виваком са пуснали 2 терабайта интернет пакет подарък на лоялните си клиенти
А сега да уточним. Всички ли сте на промо плановете Смарт от летните предложения?
Възможно е това да са подаръци само за преподписали на тези планове.
Възможно е това да са подаръци само за преподписали на тези планове.
Samsung GALAXY S22 Ultra