Изпарител,
темата е за начина на подписване на новите договори и дали са защитени данните които предоставяме!
Това, че си намерил три новини и си ги пейстнал тук..какво искаш да кажеш? В две от тях става въпрос за нелегални практики прилагани от служителите на Виваком! А в едната за банков служител!
Тук говорим за новата политика на Виваком! Какво общо имат някои от недобросъвестните и служители?!?! Има ги - факт. Навсякъде.
[B]Някой да е дал конкретни примери и доказателства до момента? НЕ![/B]
Само нападки, празни приказки и параноя лъха от всичките Ви коментари.
Браво на СТРАХИЛ, че се постара да Ви зададе няколко риторични въпроса и същевременно да Ви отговори. Обаче Вие си знаете вашата...
Виваком събира и подписите на клиентите си...
Re: Виваком събира и подписите на клиентите си...
[Quote]Не съм прочел договора, но както вече казах - бях запознат с условията и клаузите от служителката.[/Quote]
Лошото, е че не подписваш със служителката, а със оператора.
[Quote]Ако имаше такива бих предявил претенциите си на място както[/Quote]
Предявиш, непредявиш, вече като е пуснат договора с подписа ти е късно. Той влиза в сила, а едно от условията вътре е, че ти се се запознал с него и си съгласен. Никой няма да го интересува, дали си го чел в действителност или не. Също така никой не го интересува, дали си съгласен с него, след като подпишеш. Остава ти да ходиш да се оплакваш на арменския поп.
[Quote]Престанете с параноите си. [B]Ако имате нещо да кажете - подкрепете го с факти, а не с празни приказки и теории! [/B][/Quote]
Явно не разбираш целта на форумите.
Идеята е да може максимално повече хора да бъдат бдителни, особено при оператор който прави договори по телефона, служителите ограбват клиентите и се правят договори без абоната да подозира.
Лошото, е че не подписваш със служителката, а със оператора.
[Quote]Ако имаше такива бих предявил претенциите си на място както[/Quote]
Предявиш, непредявиш, вече като е пуснат договора с подписа ти е късно. Той влиза в сила, а едно от условията вътре е, че ти се се запознал с него и си съгласен. Никой няма да го интересува, дали си го чел в действителност или не. Също така никой не го интересува, дали си съгласен с него, след като подпишеш. Остава ти да ходиш да се оплакваш на арменския поп.
[Quote]Престанете с параноите си. [B]Ако имате нещо да кажете - подкрепете го с факти, а не с празни приказки и теории! [/B][/Quote]
Явно не разбираш целта на форумите.
Идеята е да може максимално повече хора да бъдат бдителни, особено при оператор който прави договори по телефона, служителите ограбват клиентите и се правят договори без абоната да подозира.
[Quote]служителите ограбват клиентите и се правят договори без абоната да подозира.[/Quote]
Да имаше един период в който доста недобросъвестни служители на вива издаваха договори на нищо не подозиращи лица и си изписваха телефони и други устройства и продаваха карти \"говорилки\" но след сверка на подпис всичко се оправяше и от дълго време тази практика бе спряна. Сега с този ел. подпис като ти го копи-пейст на друг договор върви обяснявай, че нямаш сестра в Танганайка;)
Да имаше един период в който доста недобросъвестни служители на вива издаваха договори на нищо не подозиращи лица и си изписваха телефони и други устройства и продаваха карти \"говорилки\" но след сверка на подпис всичко се оправяше и от дълго време тази практика бе спряна. Сега с този ел. подпис като ти го копи-пейст на друг договор върви обяснявай, че нямаш сестра в Танганайка;)
Подпис на електронна подложка или там както се води не се ли слага само в полицейско управление при изваждане на документ? Има ли право други да правят подобни неща?
Владо,
[B] равносметката за мен е:
9 години използване на мобилни услуги:
2 години към Мтел;
3 години към Глобул;
4 години към Виваком;
Никога не съм бил подлъгван, измамен или ощетен по някакъв начин при подписването/подновяването на договорите ми с мобилните оператори в България. [/B]
Винаги съм се запознавал подробно с абонаментните планове, условията, промоциите и всичко свързано с тях. Може би недоглеждането и наивността на някои хора дават предпоставки за такива злоупотреби.
А ти, Владо, сезирай комисиите, пускай оплаквания, прекратявай договори.. С теб е невъзможно да се води разговор. Живееш в някакъв шпионски трилър където всички се опитват да те ограбят, прецакат и т.н...[B] Разбирам да си РЕАЛНО ОЩЕТЕН - НЕ СИ![/B] В момента бълваш чисто теоретични възможности. Като гледам - няма и да спреш..
Спирам да пиша по тази тема - няма смисъл да водя дискусия с някакъв параноик!
[B] равносметката за мен е:
9 години използване на мобилни услуги:
2 години към Мтел;
3 години към Глобул;
4 години към Виваком;
Никога не съм бил подлъгван, измамен или ощетен по някакъв начин при подписването/подновяването на договорите ми с мобилните оператори в България. [/B]
Винаги съм се запознавал подробно с абонаментните планове, условията, промоциите и всичко свързано с тях. Може би недоглеждането и наивността на някои хора дават предпоставки за такива злоупотреби.
А ти, Владо, сезирай комисиите, пускай оплаквания, прекратявай договори.. С теб е невъзможно да се води разговор. Живееш в някакъв шпионски трилър където всички се опитват да те ограбят, прецакат и т.н...[B] Разбирам да си РЕАЛНО ОЩЕТЕН - НЕ СИ![/B] В момента бълваш чисто теоретични възможности. Като гледам - няма и да спреш..
Спирам да пиша по тази тема - няма смисъл да водя дискусия с някакъв параноик!
Точно Мтел и Глобул нарушават закона свързан с прекратяване на договори, които са автоматично преподписани преди края на декември 2011 година. И съвсем ясно си го казаха, че ще продължат да го правят. Е как да имам доверие на такъв оператор, който съвсем открито заявява такова нещо, че и го прави в реалност? И да аз съм ощетен с 50лв. заради това. Още 4-5 мои роднини също, кой с по 30-40 лв. За некоректните практики на Виваком с колко ги глобиха? Аз освен за преустановяване на тези практики за друго не чух. А престъпленията с лични данни са от тежък характер.