Vivatel-Globul
Re: Vivatel-Globul
Защо бе TURL ти какво се кефиш на 14 лв. месечна такса и 5% отстъпка - лоялен клиент...голям кеф нямам думи просто!или пък мижавите си там програми дето ти съдират кожата за включените в тях минути...
или пък новата измислица G30+ - каквото и да си на съм на сметка...? ТИ КАТО ИСКАШ ПЛАЩАЙ СИ СМЕТКАТА ВСЕКИ МЕСЕЦ ДАВАЙ ПЪЛНИ ИМ ГУШИТЕ КАКТО НИЕ ПОВЕЧЕТО ТУК В ФОРУМА ИМ ГИ ПЪЛНИМ...
или пък новата измислица G30+ - каквото и да си на съм на сметка...? ТИ КАТО ИСКАШ ПЛАЩАЙ СИ СМЕТКАТА ВСЕКИ МЕСЕЦ ДАВАЙ ПЪЛНИ ИМ ГУШИТЕ КАКТО НИЕ ПОВЕЧЕТО ТУК В ФОРУМА ИМ ГИ ПЪЛНИМ...
Голямо сте стадо.Я обясни къде е далаверата с тия програми на вива?Моля те защото не виждам никаква далавера АМА НИКАКВА.Моля някой да ми я покаже.
apolon25 ти пък откъде си толкова сигурен че борбата между абонати ще е само между М-тел и Вивател????Мога да ти кажа само че Мтел загубиха достатъчно клиенти заради скъпарските си планове и скучните Прими...Добре че се съюзиха с Vodafone, май ще им се вдигне рейтинга особено покрай това гледане на телевизия...Също бих искала да попитам:какво значи "говориш безплатно" или пък "еди си колко минути на месец безплатно само за еди си колко лева".А бе хорица-проумейте го веднъж завинаги:НЯМА НИщО БЕЗПЛАТНО НА ТОЯ СВЯТ!!!Не сте ли се замисляли-колкото повече безплатни минути има един абонаментен план, толкова повече се вдига месечната такса!!И какво излиза-че плащаш месечна такса, опа плащаш си безплатните минути!!Така е винаги и винаги ще бъде, просто рекламите могат много да лъжат...
Засега аз мисля да си остана на ГлоБул, не че нещо ама номера ми е много хубав:)дано Вивател си разширят малко обхвата и ако абонатите им станат над един милион, тогава и аз ще се замисля...
Засега аз мисля да си остана на ГлоБул, не че нещо ама номера ми е много хубав:)дано Вивател си разширят малко обхвата и ако абонатите им станат над един милион, тогава и аз ще се замисля...
6лв месечна такса = 50+50 мин. към вивател и бтк.вярно че са в ненатоварената зона обаче все пак са 100 мин. всеки месец. = 0.06 ст. мин. така продължавам нататък...47ст. към глобул и мтел , тази цена е същата като цените на другите 2 оператора към други оператори.23ст мин. към вивател и бтк и други мрежи в страната , това пак е по малко от на другите 2 оператора...видя ли разликите тук???сигурно пак не си ги видял...
12лв. месечна такса. 50 безплатни към вивател и бтк.21ст. към вивател , бтк, и други мрежи в страната.44 ст. към глобул и мтел,което пак е еднакво с другите 2 оператора.безплатни смс към вивател.
всичко което ти казах е в плюс на ВИВАТЕЛ,от всякаде цените им са по евтини от цените за частни клиенти на мтел и глобул...ТАКА ЧЕ НЯМА МЯСТО ЗА СРАВНЕНИЕ...
12лв. месечна такса. 50 безплатни към вивател и бтк.21ст. към вивател , бтк, и други мрежи в страната.44 ст. към глобул и мтел,което пак е еднакво с другите 2 оператора.безплатни смс към вивател.
всичко което ти казах е в плюс на ВИВАТЕЛ,от всякаде цените им са по евтини от цените за частни клиенти на мтел и глобул...ТАКА ЧЕ НЯМА МЯСТО ЗА СРАВНЕНИЕ...
Лично аз съм с Глобул откакто излезнах първо бях с B-Connect а от 2г. съм с месечен абонамент . Преди две седмици си взех нов телефон и се замислих за втора карта, която евентуално ще ми намали разходите.........
Взех си M-tel Light и така сега като използвам минутите от двете карти и отделно си говоря евтино с M-tel и Globul - съответно с номерата за приятели и семейство мисля, че плащам по-малко от колкото плащах само на Globul. За сега поне не виждам смисъл да минавам към Vivatel по една единствена причина от всичките ми познати имам само 1 човек с Vivatel...............
Взех си M-tel Light и така сега като използвам минутите от двете карти и отделно си говоря евтино с M-tel и Globul - съответно с номерата за приятели и семейство мисля, че плащам по-малко от колкото плащах само на Globul. За сега поне не виждам смисъл да минавам към Vivatel по една единствена причина от всичките ми познати имам само 1 човек с Vivatel...............
Наистина няма място за сравнение.47 стотинки тука са ти към глобул и мтел,а ако си на глобул или мтел тия 47 ст ще са ти само към единия от тях и ти ти излиза по-евтино.Ако да речем си на глобул и имаш на ден 5 разговора към глобул и 5 към мтел-общо 10.и те ще са примерно 5 разговора по 20ст мин и 5 по 47 мин,а ако си на вивател ще са 10 по 47 мин.останалите цени за смс ммс и гпрс са същите като при глобул.сори ама аз нямам с кой да говоря на вивател и бтк.превъзнасяйте си се колкото искате по тия тарифи и се радвайте че се "хванали Господ за шлифера"
И каде ги видя тези 20ст на минута към ГЛОБУЛ???щото ми е много интересно,аз вече 3 години и половина съм на ГЛОБУЛ и не съм видял тарифа на 20ст на мин.ОСНОВНА ПРОГРАМА е на 47ст. G-52ст.,G10-44ст. , G30-42ст.,G60-40ст.,G120-38ст.,G240-36ст.,G480-29ст. КАТО ИЗКЛЮЧИМ ЧЕ ТАКСИТЕ СА КАКТО СЛЕДВА - 7,20 ; 12,00 ;20,40;32,40; 54,00лв... и т.н. така че кажи ми каде ги видя тези 20ст на минута към глобул, освен ако не е на някава друга карта - полицейска , инвалидна и др.
СТИГА ВЕЧЕ С ТАКИВА НЕКОМПЕТЕНТНИ ОТГОВОРИ!!!
СТИГА ВЕЧЕ С ТАКИВА НЕКОМПЕТЕНТНИ ОТГОВОРИ!!!
-
- Регистриран: 05 фев 2006, 07:19
Предпочитам Глобъл
Еми аз съм на някаква промоция и съм на 20 ст глобул и 38 други.Има много тарифи които не са обявени на сайта.Предполагам скоро ще пуснат нови тарифи и ще има и нещо подобно за всички.Глупаво е да се местим при всяка нова промоция.